Μονωτικά

Δεν πρόκειται απλώς για μία επιλογή, ή για μία πολυτέλεια, αλλά για μία ουσιαστική ανάγκη της εποχής. Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος θερμομόνωσης αποτελεί το Α και το Ω στη δημιουργία ενός εξαιρετικού ενεργειακού προφίλ και μίας ποιοτικής καθημερινότητας. Μέσα από την πολυετή πείρα και τη διεξοδική έρευνα της Θερμοπλαστικής, σε συνδυασμό πάντα με τις πιστοποιημένες εφαρμογές υλικών, έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε τα πλέον ολοκληρωμένα συστήματα εξωτερικής και δομικής θερμομόνωσης, με βάση τα μονωτικά μας προϊόντα novablok και feliblok, εξασφαλίζοντας ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ
TH ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΥΨΗΛΗ
ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΥΨΗΛΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΑΞΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

novablok xps

Το novablok™ xps είναι η ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης. Η πρακτική εφαρμογή του και οι πιστοποιημένες επιδόσεις του στη θερμική θωράκιση, τόσο νεόδμητων όσο και υφιστάμενων κατασκευών, το καθιστούν επιτομή στην κατηγορία των σύγχρονων μονωτικών υλικών.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

novablok xps Terrace

Το novablok™ xps terrace αποτελεί τη νέα, καινοτόμο πρόταση της Θερμοπλαστικής, η οποία έρχεται να δώσει οριστική λύση στη μόνωση της ταράτσας, με μία ολοκληρωμένη εφαρμογή μόνωσης αντεστραμμένου δώματος. Πρόκειται για ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο (διαστάσεων 60cm x 30cm), το οποίο αποτελείται από μία θερμομονωτική πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης novablok και από δύο αντιολισθητικά τετράγωνα πλακίδια εξωτερικής χρήσης (διαστάσεων 30cm x 30cm).

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

feliblok eps

Το feliblok™ eps αποτελεί την επιτομή στις εφαρμογές θερμομόνωσης με την καλύτερη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Η χρηστικότητα του υλικού, σε συνδυασμό με την οικονομική επένδυση και την άμεση απόσβεση, καθιστούν το feliblok ένα από τα πλέον πρακτικά εργαλεία στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην εξασφάλιση καλής ποιότητα ζωής. Οι εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη θερμομονωτική κάλυψη κάθε νεόδμητης ή υφιστάμενης κατασκευής.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

feliblok eps plus

Το feliblok™ eps plus είναι η εξέλιξη στις μονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης. Η περιεκτικότητά του σε γραφίτη δίνει χαμηλότερο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ = 0.030 W/mk(EPS 100) – 0.031 W/mk(EPS 80), σε σύγκριση με τη διογκωμένη πολυστερίνη feliblok και την εξηλασμένη πολυστερίνη novablok, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις θερμομόνωσης.

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'