Ρολά – Σήτες

Η Θερμοπλαστική δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην κατασκευή ρολού και γκαραζόπορτας από αλουμίνιο και συνθετικό, ενώ ιδιαίτερη είναι και η παρουσία της στον χώρο κατασκευής σήτας, με ποικιλία ειδών, σχεδίων και χρωματισμών, ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με κάθε κούφωμα.

Η οπτική άνεση, αλλά και η συνολική προστασία του χώρου σας τόσο από τις καιρικές συνθήκες, όσο και από τη σκόνη, τα έντομα και κάθε είδους επίδοξους εισβολείς, αποτελεί πρωταρχικό στόχο και σκοπό των προσφερόμενων προτάσεων. Με μηχανισμούς και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, με πιστοποιημένες πρώτες ύλες και διαδικασίες κατασκευής, τα ολοκληρωμένα τελικά προϊόντα χαρακτηρίζονται από εργονομία, αισθητική, λειτουργικότητα, και αντοχή στον χρόνο και τη χρήση.

ΡΟΛΑ – ΣΗΤΕΣ

ΡΟΛΑ

Από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών σκίασης, μέχρι την ασφάλεια της εισόδου γκαράζ, όλα είναι αποτέλεσμα της επιλογής και τοποθέτησης των κατάλληλων ρολών. Η Θερμοπλαστική, επιλέγοντας πιστοποιημένες πρώτες ύλες, δημιουργεί ιδανικές προτάσεις για τη σκίαση του εσωτερικού χώρου σας, την ενίσχυση της ενεργειακής εξοικονόμησης, αλλά και την προφύλαξη από έντονες καιρικές συνθήκες. Η ποιοτική τους κατασκευή προφυλάσσει τον χώρο σας, ενώ παράλληλα εγγυάται την ποιότητα ζωής και την αντοχή του τελικού προϊόντος στον χρόνο και τη χρήση. Τις ιδιότητες των ρολών συμπληρώνουν η αυξημένη αντιδιαρρηκτική ασφάλεια, αλλά και η λειτουργικότητα, με την επιλογή του κατάλληλου μηχανισμού κίνησης.

ΡΟΛΑ – ΣΗΤΕΣ

ΣΗΤΕΣ

Η Θερμοπλαστική διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία τύπων σήτας, προσφέροντάς σας εφαρμογές και λύσεις ικανές να ανταποκριθούν σε κάθε τύπο ανοίγματος που θέλετε να καλύψετε. Είτε πρόκειται για σταθερή τοποθέτηση, για μόνιμη, είτε για αφαιρούμενη, στη Θερμοπλαστική μπορείτε να βρείτε τον τύπο σήτας που θα προσθέσει λειτουργικότητα, αλλά και αισθητική στον χώρο σας, κρατώντας μακριά σκόνη και έντομα.

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'