Πιστοποιήσεις – ΔΕ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
FIBERGLASS REINFORCED ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΣΥΝΘΕΤΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΩΝ & ΡΟΛΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ

Διπλοί Υαλοπίνακες

Τριπλοί Υαλοπίνακες

GREENLINE

  • Τα κουφώματα της σειράς GreenLine αντέχουν για μια ολόκληρη ζωή. Κάτι τέτοιο σε τελική ανάλυση είναι οικονομικότερο ακόμη κι από φθηνά προϊόντα με μικρή διάρκεια ζωής. Παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία του περιβάλλοντος, γιατί όταν κάτι δεν χρειάζεται να αντικατασταθεί δεν επιβαρύνει και το περιβάλλον.

    Τα κουφώματα της σειράς GreenLine διατηρούν τη λειτουργικότητα και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ το κόστος συντήρησης τους είναι χαμηλό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν εξοικονομεί κανείς μόνο χρόνο και χρήμα, αλλά έχει θετική επίδραση και στο περιβάλλον. Η σειρά κουφωμάτων GreenLine βελτιώνει τώρα την τεχνολογία σε ένα τομέα για τον οποίο υπήρχαν έντονες διαμάχες: την ανάγκη οι σταθεροποιητές να είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Οι μεγάλες απαιτήσεις, όσον αφορά τα κουφώματα, προϋποθέτουν απόδοση, η οποία θα ξεπερνά κατά πολύ τα συμβατικά κουφώματα PVC.

    Η ανθεκτικότητα σε κακοκαιρία και υπεριώδεις ακτίνες παίζει σημαντικό ρόλο στη διάρκεια ζωής και των κουφωμάτων. Και ενώ στην αρχή επιτεύχθηκε κάτι τέτοιο με τη χρήση μη διαλυμένου ενσωματωμένου καδμίου, και αργότερα με προσμίξεις μόλυβδου, η σειρά GreenLine εισάγει οικολογικούς σταθεροποιητές, οι οποίοι έχουν ως βάση το ασβέστιο και τον ψευδάργυρο -επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την ίδια η και ακόμα καλύτερη ποιότητα των κουφωμάτων.

IQNET

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'