Πόρτες

Η Θερμοπλαστική βρίσκεται δίπλα σας με ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο στην κατηγορία της εξωτερικής, όσο και σε αυτή της εσωτερικής πόρτας, τονίζοντας την ποιότητα, τη χρηστικότητα και την ασφάλεια.

Βασικός μας στόχος είναι η ολοκληρωμένη εφαρμογή όλων των απαιτούμενων χαρακτηριστικών σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση. Από την αισθητική εφαρμογή, την ασφάλεια, την ηχομόνωση και τη θερμομόνωση, μέχρι και τις ειδικές εφαρμογές πυρασφάλειας, οι προτάσεις της Θερμοπλαστικής είναι σχεδιασμένες για να επιτυγχάνουν το απόλυτο αποτέλεσμα, με διασφαλισμένη αντοχή τόσο στον χρόνο, όσο και στη χρήση.

ΠΟΡΤΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι προτάσεις της Θερμοπλαστικής στην κατηγορία της εσωτερικής πόρτας σχεδιάζονται και δημιουργούνται με βάση τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Ζητούμενο για εμάς είναι να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε τύπο πόρτας, υπολογίζοντας τις διαφορετικές απαιτήσεις τόσο του κάθε χώρου, όσο και του αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού. Έτσι, για τους εσωτερικούς χώρους, οι ειδικής επεξεργασίας πόρτες Portalia (CPL), καθώς και οι Exclusive προτάσεις ξύλου, αποτελούν αντίστοιχα, οι μεν πρώτες εξαιρετική λύση σε σχέση κόστους – αξίας, σε μια ευρύτατη γκάμα εκδοχών, ενώ οι δεύτερες προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες σχεδίων, διαστάσεων και χρωματικών επιλογών.

ΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στην κατηγορία της πόρτας ασφαλείας η Θερμοπλαστική διαθέτει στην αγορά μία από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις θωράκισης, τόσο στον τομέα της ασφάλειας, όσο και σε εκείνον της ενεργειακής αποδοτικότητας. Η διπλή θωράκιση του φύλλου, η κλειστού τύπου αυτοστηριζόμενη κάσα, οι βαρέος τύπου μεντεσέδες και ο μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα οποία πλαισιώνουν το ισχυρό σύστημα κλειδώματος των 16 σημείων.

Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'