Εξοικονομώ – Αυτονομώ με τη Θερμοπλαστική

Εντός του καλοκαιριού θα ανακοινωθούν προγράμματα για κατοικίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ειδική πρόβλεψη για τον τουριστικό κλάδο και με αλλαγή των κριτηρίων υπαγωγής προκειμένου οι πόροι να διοχετεύονται κατά προτεραιότητα στα κτίρια με μεγαλύτερη ανάγκη ενεργειακής αναβάθμισης.

Για τα νοικοκυριά

Επίκειται η προδημοσίευση ενός νέου προγράμματος Εξοικονομώ-Αυτονομώ τον Ιούνιο για τη δυνατότητα ένταξης περίπου 40 χιλ. νοικοκυριών. Το επόμενο Εξοικονομώ θα έχει πιο στοχευμένα κριτήρια, καθώς τα κριτήρια επιλογής θα είναι η παλαιότητα του κτιρίου, η ενεργειακή του αναβάθμιση, το πόσα μέλη της οικογένειας κατοικούν μέσα στο σπίτι, καθώς και τί ενέργεια είχε ξοδέψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ένα επιπλέον σημαντικό γνώρισμα είναι ότι το νέο Εξοικονομώ δεν έχει το στοιχείο της ταχύτητας. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για εύλογο χρονικό διάστημα για την άρτια προετοιμασία της δήλωσης.

Για τις τουριστικές επιχειρήσεις

Πέρα από αυτό, όπως έχει δηλωθεί, εντός του επόμενου μήνα θα είναι έτοιμο το νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ, ύψους 1 δισ. ευρώ, το οποίο θα είναι αμιγώς προσανατολισμένο σε μικρές και μεσαίες ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα. Στόχος είναι η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων, η κατανάλωση λιγότερης ενέργειας και η δημιουργία προστιθέμενης αξίας.

Πρακτικά, με το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» είτε για ιδιώτες, είτε για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις:

  • αναβαθμίζετε λειτουργικά και αισθητικά το κτίριο,
  • εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα καθώς μειώνετε τα έξοδα συντήρησης
  • συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύετε την ενεργειακή αυτονομία των κτιρίων και μειώνετε το ενεργειακό τους αποτύπωμα

Η ευελιξία της Θερμοπλαστικής σε συνδυασμό με την προσωποποιημένη και οικεία προσέγγισή της την καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κουφωμάτων, θερμομόνωσης και αυτοματισμών, είτε πρόκειται για ιδίες κατοικίες, είτε για τουριστικά καταλύματα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει:

Κουφώματα Κορυφαίων Ενεργειακών Προδιαγραφών

Σχετικά με την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας, η Θερμοπλαστική κατασκευάζει ολοκληρωμένες προτάσεις συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) και κουφωμάτων αλουμινίου, με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας παραγωγής και εφαρμογής. Στόχος της είναι να παρέχει στον καταναλωτή την ποιότητα και την αξιοπιστία που έχουν ήδη ταυτιστεί με το όνομα της εταιρίας.

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα κουφωμάτων, εδώ.

Ενεργειακούς Υαλοπίνακες Τεχνολογίας solar more

Η Θερμοπλαστική συνδυάζει την πιστοποιημένη ενεργειακή ταυτότητα των κουφωμάτων της με τους ενεργειακούς υαλοπίνακες solar more. Το αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτού είναι η επίτευξη των προδιαγραφών ακόμη και των κορυφαίων ενεργειακών προτύπων Passive House και Energy House (Near Zero Energy Building), προσφέροντας πραγματικά οφέλη στην καθημερινότητα.

Πρακτικά, με την προσθήκη του αδρανούς αερίου argon ανάμεσα στους υαλοπίνακες και προσθέτοντας διάκενα Thermix warm edge, επιτυγχάνεται η βελτίωση του συντελεστή θερμοπερατότητας υαλοπίνακα Ug.

Ανακαλύψτε τους υαλοπίνακες solar more, εδώ.

Θερμομόνωση

Πρόκειται για μία ουσιαστική ανάγκη της εποχής. Η εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου συστήματος θερμομόνωσης αποτελεί το Α και το Ω στη δημιουργία ενός εξαιρετικού ενεργειακού προφίλ και μίας ποιοτικής καθημερινότητας.

Μέσα από τις γραμμές παραγωγής της, η Θερμοπλαστική διαθέτει 4 βασικά και εξειδικευμένα προϊόντα θερμομόνωσης. Με βάση τη διογκωμένη πολυστερίνη (airpop) το feliblok και το feliblok plus, αποτελούν υλικά με ευέλικτη χρηστικότητα και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελέσματος, ενώ με βάση την εξηλασμένη πολυστερίνη, το novablok και το novablok Terrace αποτελούν ολοκληρωμένες και καινοτόμες προτάσεις εξαιρετικής αντοχής και απόδοσης στη θερμομόνωση της δομής του κτηρίου, αλλά και της ταράτσας αντίστοιχα.

Δείτε εδώ τα θερμομονωτικά προϊόντα που παράγει η Θερμοπλαστική.

Αυτοματισμοί

Η Θερμοπλαστική προχωρά στον συνδυασμό των έξυπνων προϊόντων και μηχανισμών με συστήματα αυτοματισμού για την αναβάθμιση τόσο του ενεργειακού status του κάθε χώρου, όσο και την ποιότητα της καθημερινότητας. Επιλέξτε το Κεντρικό σύστημα Αυτοματισμού TAHOMA και διαχειριστείτε πιο εύκολα από ποτέ τα ρολά, τον φωτισμό, τις πρίζες και την θέρμανση, δημιουργώντας τα δικά σας επιθυμητά σενάρια.

Ανακαλύψτε τα συστήματα αυτοματισμών που προσφέρει η εταιρεία, εδώ.

Όλοι θέλουν να αναβαθμίσουν την κατοικία τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο και η ομάδα εξυπηρέτησης της Θερμοπλαστικής, βρίσκεται δίπλα σας για να σας προτείνει τις καταλληλότερες, σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις.

1400 694 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'