novablok xps – Αξεπέραστα επίπεδα Θερμομόνωσης

Το πλέον φλέγον ζήτημα των τελευταίων μηνών αποτελεί η ενεργειακή κρίση. Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε σε παγκόσμια κλίμακα μας ωθεί να αναζητούμε αποτελεσματικές λύσεις μείωσης της ενεργειακής ζήτησης. Ο κτιριακός τομέας στην Ευρώπη είναι υπεύθυνος για το 40% της ενεργειακής ζήτησης και το 36% των εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου.

Ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για τη μείωση της χρήσης ενέργειας και των λογαριασμών ενέργειας των καταναλωτών δεν είναι άλλος από τη μόνωση των κτιρίων.

Στη Θερμοπλαστική, λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες ενεργειακές απαιτήσεις για προϊόντα με εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής, παράγουμε το Πιστοποιημένο «Πράσινο» Θερμομονωτικό Υλικό Εξέλασης, novablok. Έχει εξαιρετικές επιδόσεις και είναι ιδανικό για εφαρμογές εξωτερικής θερμομόνωσης, θερμομόνωσης δαπέδων, εσωτερικών τοίχων, πυλωτών, δωμάτων καθώς και για βιομηχανικές εφαρμογές.

Πλήρως εναρμονισμένοι με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα σε κάθε παραγωγική διαδικασία εξέλασης και σεβόμενοι τόσο τον καταναλωτή όσο και το περιβάλλον, έχουμε επιμεληθεί ώστε το novablok™ xps να ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις μετρήσεις που αφορούν την πυκνότητα του υλικού, την ανοχή πάχους, την ορθογωνικότητα και τη διάσταση του φύλλου. Δεδομένο για εμάς είναι πως οι εργαστηριακοί έλεγχοι που ακολουθούν την παραγωγική διαδικασία εγγυώνται ότι το τελικό προϊόν παράγεται κάτω από τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές.

Στο Project στο οποίο θα αναφερθούμε έχει προτιμηθεί η εξηλασμένη πολυστερίνη, novablok, για την επιτυχημένη θερμομόνωση τριώροφης οικοδομής στον Λαγκαδά, Ν. Θεσσαλονίκης.

Στην προκειμένη περίπτωση επιλέχθηκε novablok (Thermo I) πάχους 10cm, καθώς ο ιδιοκτήτης αναζητούσε μία αξιόπιστη λύση με την καλύτερη δυνατή σχέση απόδοσης-τιμής.

Τα βασικότερα ζητήματα που λάβαμε υπόψιν είναι οι μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασιών ανά εποχή και τα υψηλά επίπεδα υγρασίας που βάλλουν το κτίριο. Η εξηλασμένη πολυστερίνη προτιμήθηκε λόγω της μεγάλης ανθεκτικότητας του υλικού και της κορυφαίας αντίστασης στην υγρασία. Η επιλογή των θερμομονωτικών μας προϊόντων αποτέλεσε συνειδητή απόφαση του πελάτη έπειτα από μεγάλη έρευνα αγοράς.

Το novablok xps είναι η δομική λύση που θερμομονώνει αποτελεσματικά και θωρακίζει ενεργειακά κάθε υφιστάμενη ή νεόδμητη κατασκευή , όπως ακριβώς τη συγκεκριμένη κατοικία.

Η χρηστικότητα του υλικού σε συνδυασμό με την οικονομική επένδυση και την άμεση απόσβεση, καθιστούν το novablok ένα από τα πλέον πρακτικά εργαλεία στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην εξασφάλιση καλής ποιότητας ζωής.

Η άριστη ποιοτική κατασκευή του novablok διασφαλίζει την αξία του κτιρίου. Βασικό ρόλο στην εξοικονόμηση πόρων παίζει το γεγονός ότι το υλικό διατίθεται σε πλάκες καθιστώντας την εφαρμογή ως εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Το κόστος της επένδυσης της θερμομόνωσης κάθε κτιρίου, είναι ουσιαστικά μικρό μιας και αποσβένεται άμεσα ενώ δεν σταματά σε βάθος χρόνου να εξοικονομεί χρήματα.

Κάθε κατοικία για εμάς είναι ξεχωριστή. Πρώτο μέλημα μας είναι να προτείνουμε στοχευμένες λύσεις στις δικές σας ανάγκες. Η επιτυχημένη πορεία των 50 ετών της Θερμοπλαστικής, όντας άρρηκτα συνδεδεμένη με την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε, καθιστά μονόδρομο την εύρεση ιδανικής λύσης όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις αξιόπιστες λύσεις για το δικό σας σπίτι!

_Καθορίζοντας την Ποιότητα_

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'