Εξοικονομώ – Αυτονομώ. Ο Οδηγός του Προγράμματος και η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη.

“Εξοικονομώ-Αυτονομώ για ένα Έξυπνο Σπίτι”: Το νέο πρόγραμμα που θα αναβαθμίσει ενεργειακά περίπου 600.000 κατοικίες έως το 2030, ξεκίνησε ήδη, σηματοδοτώντας την αυξημένη έμφαση στις δράσεις ενεργειακής εξοικονόμησης και αυτονομίας των νοικοκυριών, με νέα κίνητρα και παρεμβάσεις.

Ποια η στόχευση του νέου προγράμματος

Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις για εξοικονόμηση ενέργειας είναι:

1.Αντικατάσταση Κουφωμάτων με υποχρεωτική ανακύκλωση των παλιών

2.Τοποθέτηση/αντικατάσταση θερμομόνωσης κελύφους

3.Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης- ψύξης

4.Σύστημα Ζεστού Νερού Χρήσης με χρήση ΑΠΕ

Για ενεργειακή αυτονόμηση οι επιδοτούμενες παρεμβάσεις περιλαμβάνουν:

1.Συστήματα ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ

2.Συστήματα αποθήκευσης: Επιλέξιμη μόνο ως συμπληρωματική παρέμβαση στην εγκατάσταση νέου Φωτοβολταϊκού σταθμού

3.Υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Οι επιλέξιμες παρεμβάσεις Έξυπνων Συστημάτων (Smart Home) είναι:

Ψηφιακά συστήματα και τεχνολογίες που συμβάλλουν στην εξοικονόμησης ενέργειας

α) Έξυπνου φωτισμού (π.χ. έξυπνες πρίζες, φωτισμός χαμηλής κατανάλωσης LED)

β) Έξυπνης διαχείρισης του συστήματος θέρμανσης/ψύξης (π.χ. έξυπνοι θερμοστάτες)

γ) Απομακρυσμένου Ελέγχου (π.χ. έξυπνοι αισθητήρες διαρροής, υγρασίας κλπ)

Η Επιλογή του Κατάλληλου Συνεργάτη

Κάθε έργο είναι ξεχωριστό και με διαφορετικές απαιτήσεις. Χρειάζεται επομένως μελέτη από εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου, ώστε να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας ενεργειακά και αισθητικά, καθώς και οι κατάλληλοι προμηθευτές των τελικών προϊόντων που θα επιλέξετε.

Η Θερμοπλαστική, πρωτοπορώντας στις σύγχρονες τάσεις κατασκευών και κατασκευαστών, δημιουργεί αξιόπιστα προϊόντα με τις πιο έγκυρες διαδικασίες, ενώ εδώ και σχεδόν 50 χρόνια συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Ποια υλικά μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Θερμοπλαστική

Κοινός παρονομαστής για το νέο πρόγραμμα είναι η Θερμομόνωση. Είτε αφορά τα κουφώματα είτε την μόνωση του κτηρίου, ακόμα και την επιλογή συστημάτων αυτοματισμού, στόχος είναι η επίτευξη του καλύτερου δυνατού συντελεστή θερμομόνωσης.

Η Θερμοπλαστική, προσφέρει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από ολοκληρωμένη ποιότητα κατασκευής και εφαρμογής, με έντονο πάντοτε το αίσθημα της περιβαλλοντικής ευθύνης. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να προμηθευτείτε:

Ενεργειακά Κουφώματα

Η αντικατάσταση των υφιστάμενων κουφωμάτων με ενεργειακά θα συμβάλλει στην καλύτερη θερμομόνωση, λειτουργικότητα αλλά και αισθητική του χώρου και αποτελεί την δημοφιλέστερη παρέμβαση.

Ο κατάλογος της εταιρείας, παρουσιάζει μια διευρυμένη γκάμα κουφωμάτων υψηλών ενεργειακών προδιαγραφών και εξαιρετικής ποιότητας (Συνθετικά ή Αλουμινίου).

Ενδεικτικά, για το πρόγραμμα Εξοικονομώ συνήθως επιλέγεται η σειρά 76MD με Τριπλό ενεργειακό υαλοπίνακα τεχνολογίας solar more, λόγω της κορυφαίας σχέσης απόδοσης και τιμής. Δείτε την εδώ.

Τα κουφώματά της, συνοδεύονται με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις, ενώ έχει προσθέσει καινοτομίες που χαρακτηρίζουν την σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της εταιρείας:

Εγγυήσεις
Με στόχο να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της, τόσο με τα προϊόντα που παράγει, όσο και με τις υπηρεσίες που παρέχει, συνοδεύει τα κουφώματά της με έγγραφη Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.

– 10ετής Εγγύηση Συνθετικών Κουφωμάτων uPVC

– 5ετής Εγγύηση Κουφωμάτων Αλουμινίου & Ρολών

Ταινία Γνησιότητας
Από τα τέλη του 2017 με μέλημα να προσφέρει τη σιγουριά της επώνυμης επιλογής, της κατασκευαστικής ποιότητας και αξιοπιστίας της, η Θερμοπλαστική, τοποθετεί σε κάθε κούφωμα που κατασκευάζει Ταινία Γνησιότητας.

Ενεργειακή Ταυτότητα Κουφώματος
Με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και διασφάλιση κάθε πελάτη σχετικά με τις πιστοποιημένες ιδιότητες του τελικού κουφώματος, η εταιρεία προσκολλά την αυτοκόλλητη Ετικέτα Ενεργειακής Ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο σύνολο πληροφοριών σχετικά με τις ιδιότητες (Uw, Αντοχή σε Ανεμοπίεση, Υδατοστεγανότητα, Ηχομόνωση, Αεροδιαπερατότητα, CE κτλ.) αποκλειστικά του συνοδευόμενου κουφώματος, σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα κάθε κατηγορίας.

Σύγχρονα Ρολά

Ένα επίσης εξαιρετικά διαδεδομένο αξεσουάρ, το όνομα του οποίου αποτελεί συνώνυμο της λέξης σκίασης, ασφάλειας αλλά και θερμομόνωσης του χώρου. Συμπληρώνει ουσιαστικά τη λειτουργία των κουφωμάτων και αποτελεί επιλέξιμη παρέμβαση.

Θερμομόνωση

Στην κατηγορία της θερμομόνωσης, περιλαμβάνεται η θερμομόνωση δώματος, η θερμομόνωση στέγης, εξωτερικής τοιχοποιίας (θερμοπρόσοψη), καθώς και επάνω από ανοιχτό υπόστυλο χώρο (πυλωτή) ή από άλλο μη θερμαινόμενο χώρο (π.χ. δάπεδο ισογείου).

Τα υλικά και τα συστήματα που θα επιλέξετε για τις παρεμβάσεις, πρέπει να φέρουν πιστοποίηση των ενεργειακών χαρακτηριστικών τους.

Στη Θερμοπλαστική, μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε Διογκωμένη Πολυστερίνη (Λευκή ή Γραφιτούχα) και σε Εξηλασμένη Πολυστερίνη. Όλα τα θερμομονωτικά προϊόντα της εταιρείας (novablok, novablok Terrace, feliblok & feliblok plus) καθώς και τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης ETICS, πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και φέρουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις.

Συστήματα Αυτοματισμού

Η Θερμοπλαστική βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στις προτάσεις αυτοματισμού και απομακρυσμένου ελέγχου κάθε κατοικίας. Σε συνεργασία με τη Somfy, σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και οικονομία, συνδυάζοντας έξυπνα προϊόντα διαχείρισης των κουφωμάτων, των ρολών, του φωτισμού αλλά και του συστήματος θέρμανσης & ψύξης.

Οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ξεκίνησαν και θα υποβάλλονται σταδιακά ανά περιφέρεια και έως την κάλυψη του μέγιστου προϋπολογισμού.

Με πάθος για την ποιότητα, η Θερμοπλαστική βρίσκεται δίπλα σας για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα ενεργειακής αναβάθμισης του ακινήτου σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχει στελεχώσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών με εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να σας ενημερώνει με τις απαραίτητες πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει την ιδανική αγοραστική διαδικασία, παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερους από 300 έμπειρους συνεργάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία: https://thermoplastiki.gr/contact/

Κατεβάστε τον αναλυτικό οδηγό με τις λεπτομέρειες του προγράμματος και τις προτάσεις μας για ένα «έξυπνο» και «αυτόνομο» σπίτι.

Καθορίζοντας την ποιότητα.

900 400 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'