Για κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση έχουμε την ιδανική λύση

Ο χειμώνας σιγά σιγά φεύγει και η άνοιξη είναι μόλις ένα βήμα μακριά. Τώρα είναι η εποχή που ξεκινάμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας ή προχωράμε εντατικά με την ολοκλήρωση των νεόδμητων κατασκευών.

Τώρα λοιπόν είναι και η στιγμή που αναζητάμε κουφώματα, πόρτες, υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης και αυτοματισμούς για να επιτύχουμε το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντικές παράμετροι στην επιλογή των παραπάνω αποτελούν η αισθητική, η λειτουργικότητα, η αντοχή στο χρόνο και τη χρήση, το κόστος και φυσικά η ποιότητα.

Στη Θερμοπλαστική, τα ικανοποιούμε όλα καλύπτοντας κάθε πιθανή σας επιθυμία, όπως ακριβώς επιτεύχθηκε στο νέο project που θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πρόκειται για μια νεόδμητη, σύγχρονη κατοικία με αρχιτεκτονική, minimal αισθητική εξωτερικά και έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό του μοντέρνου με το κλασικό στοιχείο στον εσωτερικό χώρο.

Με γνώμονα να καλύψει πλήρως τις προσδοκίες για τη νέα αυτή κατοικία, μελετώντας τα αρχιτεκτονικά σχέδια και συζητώντας εκτενώς με τον πελάτη, η Θερμοπλαστική προχώρησε στην κατασκευή των παρακάτω:

Κουφώματα:

Ένα από τα κυριότερα ζητούμενα, ήταν η ενοποίηση του εσωτερικού με τον εξωτερικό χώρο με άμεση πρόσβαση από το σαλόνι προς τον κήπο, την πισίνα και το BBQ. Πέρα από την ενιαία αίσθηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η απρόσκοπτη θέα ήταν ακόμα ένα βασικό κριτήριο επιλογής.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, για την κεντρική όψη της κατοικίας ακολουθήσαμε μίνιμαλ αρχιτεκτονική κατασκευάζοντας αρχιτεκτονικά συρόμενα κουφώματα, S650 PHOS, με μέγιστη διάσταση 3m x 8m.

Για τη μέγιστη ασφάλεια και για υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, επιλέχθηκαν ενεργειακοί “tempered” υαλοπίνακες (ψημένοι) με διάκενο Thermix Warm Edge για άψογη απόδοση.

Για την υπόλοιπη κατοικία, λόγω της θέσης της και με βασικό στόχο την υψηλή θερμομόνωση, προτάθηκε η value-for-money σειρά κουφωμάτων 76MD με τριπλούς υαλοπίνακες (οι δύο ενεργειακοί) και διάκενο Thermix Warm Edge. Συνδυαστικά με τα θερμομονωτικά ηλεκτρικής κίνησης ρολά, επιτεύχθηκε το βέλτιστο αισθητικό, λειτουργικό και θερμομονωτικό αποτέλεσμα.

Για την κύρια είσοδο επιλέχθηκε η επιβλητική πόρτα αλουμινίου Schüco με συνεπίπεδο πάνελ σε συνδυασμό δύο χρωμάτων, προσδίδοντας ξεχωριστή αισθητική.

Πρόκληση ήταν η διαβάθμιση των επιπέδων στον εσωτερικό χώρο. Στο κύριο σαλόνι της κατοικίας, όπου υπερυψώνεται ο εσωτερικός τοίχος, με στόχο να διαφυλάξουμε τον άπλετο φυσικό φωτισμό, τοποθετήθηκαν φεγγίτες αλουμινίου. Χρησιμοποιήθηκε ο μηχανισμός Tip Tronic για τη δυνατότητα ανοίγματος με μοτέρ. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός ασφαλίζει σε πολλαπλά σημεία και παρέχει υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία. Πρόκειται για ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα λειτουργίας κουφωμάτων, το οποίο συνδυάζει ασφάλεια, αυτοματισμό, διαχείριση ενέργειας και εξαιρετικό design.

Για τις εσωτερικές πόρτες:

Για τις εσωτερικές πόρτες της κατοικίας ξεχώρισαν οι Exclusive ταμπλαδωτές χειροποίητες πόρτες που κατασκευάζονται εξολοκλήρου από τη Θερμοπλαστική.

Για να δένουν αρμονικά με το σύγχρονο ύφος της κατοικίας συνοδεύονται από minimal τετράγωνες κάσες, κρυφούς μεντεσέδες και μαγνητική κλειδαριά.

Πρόκληση αποτέλεσε η ιδιαίτερη ξύλινη κατασκευή που ζητήθηκε ώστε να διαχωριστεί εσωτερικά ο χώρος. Τα χαρακτηριστικά παρέμειναν ίδια με τις εσωτερικές πόρτες, χρησιμοποιήθηκε όμως σχέδιο με περίτεχνα ταμπλαδάκια και τζάμι για την κατασκευή δίφυλλης εσωτερικής πόρτας, που καθιστά τον χώρο πιο φωτεινό.

Για τη Θερμομόνωση:

Για τη δομική θερμομόνωση, τη θερμομόνωση της τοιχοποιίας καθώς και τη θερμομόνωση οροφής, επιλέχθηκε η Εξηλασμένη Πολυστερίνη novablok που συνδυάζει εξαιρετικές θερμομονωτικές και υδρομονωτικές ιδιότητες, με υψηλή μηχανική αντοχή.

Για την εξωτερική θερμομόνωση, επιλέχθηκε η γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη, feliblok plus, η οποία λόγω της περιεκτικότητας σε γραφίτη προσφέρει έως και 20% μεγαλύτερη απόδοση στην εξοικονόμηση ενέργειας και κατά 20% μικρότερο πάχος τοιχοποιίας.

Κάθε κατοικία για εμάς είναι μοναδική. Εδώ και 50 έτη, η μεγάλη εμπειρία και η εξειδίκευση μας σε συνάρτηση με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα όλων των προϊόντων που προσφέρουμε, μας δίνει τη σιγουριά ότι μπορούμε να βρούμε την ιδανική λύση, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια για το δικό σας σπίτι!

_Καθορίζοντας την Ποιότητα_

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'