Η πιο σημαντική παράμετρος κατά την επιλογή κουφωμάτων.

Τα κουφώματα συνθετικά και αλουμινίου που κατακλύζουν την αγορά, είναι πολλά. Από αρκετά οικονομικές επιλογές που σε πολλές περιπτώσεις στερούνται την ποιότητα, έως και επιλογές που χαρακτηρίζονται από εξαιρετικές επιδόσεις, design και ποιότητα.

Όταν έρχεται η στιγμή της επιλογής πορτοπαραθύρων για την κατοικία μας, τα δύο βασικά στοιχεία που καθορίζουν την τελική μας επιλογή είναι ο συνδυασμός του τελικού κόστους με την ποιότητα, καθώς και ο χρόνος παράδοσης.

Συνήθως, με στόχο να διασφαλίσουμε τα παραπάνω, αναζητάμε λύσεις από επώνυμες διελάσεις, έχοντας δεδομένο ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ταυτόσημο της φήμης τους.

Όποιο επώνυμο σύστημα κι αν επιλέξουμε όμως, δεν σημαίνει ότι το τελικό προϊόν που θα παραλάβουμε και θα τοποθετήσουμε, θα είναι εφάμιλλης ποιότητας.

Τα προφίλ που παράγονται από τις γνωστές σε όλους μας διελάσεις, είτε αλουμινίου είτε uPVC, έχουν μεγάλο ρόλο στη διαφοροποίηση της ποιότητας και του κόστους του κουφώματος, όμως ο κατασκευαστής του κουφώματος ευθύνεται για την συνολική ποιότητα και καλή λειτουργία του τελικού προϊόντος, είτε πρόκειται για συνθετικό είτε για αλουμίνιο.

Τί διασφαλίζουν οι παραγωγοί συστημάτων/προφίλ (διελάσεις);

Οφείλουν να διασφαλίζουν την αρτιότητα του συστήματος, ενώ είναι υπεύθυνοι για την βαφή και την έγκαιρη παράδοση στους συνεργαζόμενους κατασκευαστές.

Επιπλέον, ενημερώνουν τους κατασκευαστές με τις βασικές τεχνικές προδιαγραφές και τα εγχειρίδια που ενδείκνυται να χρησιμοποιηθούν για την σωστή κατασκευή του κουφώματος.

Τί διασφαλίζουν οι κατασκευαστές των κουφωμάτων;

Είναι υπεύθυνοι για μία σειρά από τεχνικές επεξεργασίες, που συνθέτουν το τελικό κούφωμα. Συγκεκριμένα, το κόψιμο, το γώνιασμα/κόλλημα, η προσθήκη του μηχανισμού και του υαλοπίνακα καθώς και άλλων εξαρτημάτων, συγκαταλέγονται στις επεξεργασίες που διενεργεί ο κατασκευαστής.

Πέρα όμως από αυτά, είναι υπεύθυνοι για τον μηχανολογικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούν κατά την επεξεργασία των προφίλ, καθώς και την χρήση των σωστών υλικών (λάστιχα, μηχανισμοί κτλ.).

Ουσιαστικά, οι κατασκευαστές φέρουν την ευθύνη της αρτιότητας του τελικού προϊόντος και οφείλουν να έχουν το Know-How για τα συστήματα και τις διαστάσεις τους και να ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις.

Τέλος, οι ίδιοι έχουν και την ευθύνη της εγγύησης καλής λειτουργίας, της άρτιας τοποθέτησης και του After Sales Service.

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.

Στην Θερμοπλαστική, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα κουφωμάτων κάθε τύπου, με στόχο την κάλυψη του συνόλου τόσο των κατασκευαστικών απαιτήσεων, όσο και των αρχιτεκτονικών εφαρμογών, βελτιώνοντας την όψη και την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων.

Ως κατασκευαστές με πολυετή εμπειρία επιλέγουμε συστήματα με εξαιρετική ποιότητα και σχέση απόδοσης-τιμής, από τους παραγωγούς/διελάσεις. Έτσι, καταφέρνουμε να κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου και uPVC με σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Από το 1972, εξελισσόμαστε και επενδύουμε στον κατάλληλο μηχανολογικό και τεχνικό εξοπλισμό.

Σε όλα τα στάδια παραγωγής, το εξειδικευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί λεπτομερή έλεγχο για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Συγκεκριμένα, στα εργοστάσιά μας, κατασκευάζουμε εξολοκλήρου:

  • Το κούφωμα (uPVC και αλουμινίου)
  • Τον υαλοπίνακα
  • Το ρολό ή το παντζούρι
  • Και την σήτα

Γι’ αυτό, Εγγυόμαστε για την ποιότητα και την καλή λειτουργία των προϊόντων μας και τα συνοδεύουμε με τις αντίστοιχες γραπτές εγγυήσεις καλής λειτουργίας:

10 χρόνια στα uPVC

5 χρόνια στα κουφώματα αλουμινίου

10 χρόνια στους υαλοπίνακες

5 χρόνια στα ρολά

Πλήρως συμμορφωμένοι με τις τρέχουσες διεθνείς και εθνικές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις του κλάδου, διαθέτουμε όλες τις Πιστοποιήσεις CE, ενώ με απόλυτη διαφάνεια, έχουμε αναρτημένες τις Δηλώσεις Επίδοσης για κάθε προϊόν που κατασκευάζεται ή παράγεται από την εταιρεία.

Δηλώσεις Επιδόσεων

Τα τελευταία έτη, με μέλημα να σας προσφέρουμε τη σιγουριά της επώνυμης επιλογής, της κατασκευαστικής ποιότητας και αξιοπιστίας, τοποθετούμε σε κάθε κούφωμα που κατασκευάζουμε μία ιριδίζουσα Ταινία Γνησιότητας.

Με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και διασφάλιση κάθε πελάτη μας σχετικά με τις πιστοποιημένες ιδιότητες του τελικού κουφώματος, προσκολλάμε την αυτοκόλλητη Ετικέτα Ενεργειακής Ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο σύνολο πληροφοριών σχετικά με τις ιδιότητες του συνοδευόμενου κουφώματος, σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα κάθε κατηγορίας.

Πέρα από τον τεχνολογικό εξοπλισμό, έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους στη δημιουργία του τελικού προϊόντος κατέχει το ανθρώπινο δυναμικό. Γι’ αυτό, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού. Οι άνθρωποί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και την κατάλληλη εμπειρία που απαιτείται σε όλα τα στάδια κατασκευής των προϊόντων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την άριστη ποιότητα και λειτουργία κάθε κουφώματος.

Γι’ αυτό, κατά την αγοραστική διαδικασία των κουφωμάτων σας, προτιμότερο είναι να μην βασίζεστε αποκλειστικά στο brand name της διέλασης ή του παραγωγού του συστήματος, αλλά να πραγματοποιείτε έλεγχο του κατασκευαστή, καθώς εκεί καθορίζεται η ποιότητα και λειτουργικότητά τους.

Καθορίζοντας την ποιότητα.

1945 857 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'