Προτάσεις για λύσεις κουφωμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Ο τουρισμός ήταν και θα είναι ένα από τα βασικότερα «προϊόντα» που παράγει η χώρα μας. Ο αριθμός των τουριστών, χρόνο με το χρόνο, ολοένα και αυξάνεται και μαζί, αυξάνονται και οι απαιτήσεις τους.

Για όλους τους επιχειρηματίες του τουρισμού, η ανάγκη για ανταγωνιστικές, ολοκληρωμένες και value-for-money λύσεις είναι ζωτικής σημασίας, είτε πρόκειται για τον αρχικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου είτε για την ανακαίνισή του. Κι αυτό φυσικά ισχύει και στην επιλογή των κουφωμάτων.

Συνθετικά Κουφώματα ή Αλουμινίου;

Ο βασικότερος παράγοντας για την επιλογή του τύπου κουφωμάτων είναι το κόστος. Παρακάτω, παρουσιάζονται οι πιο δημοφιλείς λύσεις, που μέχρι σήμερα πρωταγωνιστούν στις επιλογές των πελατών μας στον τομέα του τουρισμού.

Συνθετικά κουφώματα

Τα συνθετικά κουφώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση ολόκληρου του επαγγελματικού σας χώρου με προσιτό κόστος.

Σειρά 76MD: Η σειρά 76MD επιλέγεται κυρίως για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και άμεσης απόσβεσης καθώς πρόκειται για μια λύση που προσφέρει εξαιρετικούς συντελεστές θερμομόνωσης. Αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμα και ότι ένα θερινό κατάλυμα μπορεί να λειτουργεί πλέον και τον χειμώνα. Όταν δε, συνδυάζεται με τριπλό υαλοπίνακα, το κέρδος από τους μέχρι τώρα αυξημένους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνεται για ψύξη, γίνεται μεγαλύτερο. Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης σειράς είναι η εκτεταμένη χρωματική γκάμα.

KBE Economy: Η σειρά ΚΒΕ 70mm πρόκειται για μια πιο οικονομική λύση που ενδείκνυται στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις και πολύ μεγάλα ανοίγματα. Συνήθως επιλέγεται από απλά καταλύματα ως μία εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

Η Θερμοπλαστική, με σιγουριά για την αξιοπιστία των προϊόντων της, παρέχει 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα τα συνθετικά κουφώματα που κατασκευάζει, ώστε να νιώθετε κι εσείς με τη σειρά σας ήσυχοι με την επιλογή σας.

Κουφώματα Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου επιλέγονται συνήθως στις πιο πολυτελείς κατασκευές που απαιτούν μια πιο ιδιαίτερη αρχιτεκτονική προσέγγιση.

Αν αναζητάτε κουφώματα με μικρότερο πλάτος όψης, μεγάλα ανοίγματα για φυσικό φωτισμό και απεριόριστη θέα, τότε ο minimal αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του ASS 39PD.NI και του S650 PHOS είναι η επιλογή που θα σας ικανοποιήσει.

Αν πάλι μέλημά σας είναι η καλύτερη θερμομόνωση, τότε θα επιλέξτε ανάμεσα σε προφίλ με ιδιαίτερα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά όπως το MULTILOCK 5600 i2 ή το AWS 65.

Αν τώρα η μονάδα σας βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και η επιλογή σας είναι το αλουμίνιο, φροντίστε οπωσδήποτε να επεξεργαστεί με ανοδίωση ώστε να αποφευχθεί η σκουριά και να αποκτήσει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις διαβρώσεις.

Όποια κι αν είναι η τελική επιλογή σας, συνθετικό ή αλουμίνιο, μην αμελήσετε τους υαλοπίνακες με ηχομονωτική μεμβράνη. Μόνο έτσι, θα παρέχετε την ηρεμία που αναζητούν οι επισκέπτες σας και θα αποφύγετε τις δυσάρεστες αρνητικές κριτικές.

Πόρτες σειράς Exclusive

Οι πόρτες της σειράς Exclusive, είτε επίπεδες είτε ταμπλαδωτές, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή αφού συνδυάζουν την κορυφαία αισθητική με την στιβαρότητα και την ηχομόνωση.

Κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από τη Θερμοπλαστική στο επιθυμητό σχέδιο, χρώμα και διάσταση, από τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Για χειροποίητες λύσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Πόρτες σειράς Portalia

Η σειρά Portalia αποτελεί μια οικονομικότερη λύση για εσωτερικές πόρτες, που χάρη στους μοναδικούς χρωματισμούς και σχέδια που προσφέρει, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Σκίαση & Ιδιωτικότητα

H Ελλάδα έχει φως τις περισσότερες μέρες και ώρες, χειμώνα-καλοκαίρι. Αν θέλετε να δώσετε στους επισκέπτες σας τη δυνατότητα για πλήρη συσκότιση και έντονο το αίσθημα της ιδιωτικότητας, τότε πέρα από τις κλασσικές κουρτίνες συσκότισης, σας προτείνουμε κάποιο ρολό με ηλεκτρικό μοτέρ για μέγιστη λειτουργικότητα.

Αν πάλι βρίσκεστε σε νησί που το φως είναι ακόμα πιο έντονο, επιλέξτε παντζούρια και συνδυάστε τη σκίαση και την ιδιωτικότητα με το ιδιαίτερο νησιώτικο στυλ.

Καθώς τα περισσότερα καταλύματα στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται το καλοκαίρι, μην ξεχάσετε να επιλέξετε και τις κατάλληλες σήτες. Αναμφίβολα δεν θέλετε να διαταραχθεί η ηρεμία των επισκεπτών σας από κουνούπια και άλλα πετούμενα!

Στη Θερμοπλαστική, σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας για κάθε σας ανάγκη. Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο μας προσωπικό και βρείτε την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας!

Φωτογραφία από το ξενοδοχείο Alexandra Beach Thassos Spa Resort.

1000 667 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'