Αξιοποιούμε την Ταράτσα & την Απολαμβάνουμε!

Η στιγμή που η ταράτσα είναι πιο χρήσιμη από ποτέ!

Αυτή η περίοδος είναι μια ευκαιρία να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και να περάσετε πολύτιμο χρόνο στον προσωπικό σας χώρο, το σπίτι σας.
Και τώρα που η άνοιξη έχει εισέλθει δυναμικά και το καλοκαίρι καραδοκεί, ο καλύτερος χώρος για να αξιοποιήσετε ακόμα πιο δημιουργικά και όμορφα το χρόνο σας, δεν είναι άλλος από την ταράτσα.

Μην ξεχνάτε ότι το δώμα καθώς βάλλεται από όλες τις καιρικές συνθήκες χειμώνα-καλοκαίρι, ευθύνεται για το 25% των θερμικών απωλειών του κτηρίου. Γι’ αυτό και η θερμική θωράκιση αποτελεί αληθινή ανάγκη, τόσο για τις νέες όσο και για τις υφιστάμενες κατασκευές.

Η Θερμοπλαστική, σας παρέχει την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη λύση που θα αναβαθμίσει ενεργειακά, αισθητικά & πρακτικά το δώμα σας. Δώστε λοιπόν μια νέα πνοή ζωής στην ταράτσα με το novablok™ xps Terrace.

Αποτελεί μία ολοκληρωμένη εφαρμογή μόνωσης αντεστραμμένου δώματος, από μια θερμομονωτική πλάκα Εξηλασμένης Πολυστερίνης novablok και από δυο αντιολισθητικά τετράγωνα πλακίδια. Το θερμομονωτικό υλικό βρίσκεται πάνω από εκείνο της στεγανοποίησης, προστατεύοντάς το παράλληλα από τις ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας.

Με προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης, εξασφαλίζει ότι το πλακάκι δεν θα αποκολληθεί από το μονωτικό, γι΄αυτό και από το 2020, το προϊόν συνοδεύεται από 5ετή ενυπόγραφη εγγύηση! Η καινοτόμος κόλλα του προϊόντος έχει την ιδιότητα να αποτρέπει το νερό από το να εισχωρεί ανάμεσα στο πλακάκι και στο μονωτικό, για να ξεγνοιάσετε και από την υγρασία.

Επιπλέον, λόγω του εξαιρετικά χαμηλού βάρους του, μόλις 20 kg/m² καθίσταται ιδανικό ακόμη και σε περιπτώσεις παλαιών κτηρίων, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης των υφιστάμενων υποστρωμάτων.

Πρόκειται για μία άμεση επένδυση αφού τοποθετείται γρήγορα και εύκολα χάρη στην πλευρική διαμόρφωση τύπου ραμποτέ που δίνει τη μέγιστη σταθερότητα και αποκλείει τη δημιουργία θερμογεφυρών.

Πέρα από όλα αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα, το novablok Terrace παρέχει μία πληθώρα από χαρακτηριστικά που το καθιστούν το κορυφαίο προϊόν αντεστραμμένης θερμομόνωσης δώματος:

  • Διαστέλλεται άνετα, αποφεύγοντας τον κίνδυνο ρηγμάτωσης & έχει τεράστια αντοχή στη συμπίεση.
  • Αντέχει απόλυτα στον παγετό και στις ακραίες καιρικές συνθήκες και παράλληλα, προστατεύει τη στεγανοποιητική στρώση και εξαλείφει τη συχνή συντήρηση.
  • Πρόκειται για μία λύση υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής.
  • Καθαρίζεται εύκολα γιατί δεν έχει πορώδη επιφάνεια.
  • Έχει ιδιαίτερα καλή σχέση απόδοσης-τιμής, προσθέτοντας λειτουργικότητα στο δώμα και θερμική θωράκιση στο κτήριο.

Για ακόμη περισσότερα: δείτε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του novablok™ xps Terrace, εδώ.

Επενδύστε έξυπνα στη θωράκιση της ταράτσας σας. Το novablok Terrace θα εξαλείψει τις ενεργειακές απώλειες και θα εμπλουτίσει τη ζωή σας με έναν νέο ωφέλιμο χώρο τον οποίο θα μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα, καθιστώντας όλη την επιφάνεια της ταράτσας σας βατή και αντιολισθητική, όμορφη και τέλεια μονωμένη.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θερμοπροστασίας του δώματος με το novablok Terrace και μπορείτε να έχετε ανεμπόδιστη πρόσβαση στην ταράτσα σας, αξιοποιήστε την με εύκολους και οικονομικούς τρόπους.

Δημιουργήστε ένα χώρο χαλάρωσης με καναπέδες και πουφ για να απολαμβάνετε τη θέα, να διαβάζετε το αγαπημένο σας βιβλίο, ακόμα και να δουλεύετε.
Μπορείτε να φτιάξετε ένα χώρο που θα παίρνετε το πρωινό σας ή το δείπνο σας ρομαντικά & χαλαρωτικά.

Ακόμα, μπορείτε να κάνετε τη γυμναστική σας απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα.
Μην ξεχάσετε την σκίαση αν θέλετε να χρησιμοποιείτε την ταράτσα σας τις πιο ηλιόλουστες στιγμές της ημέρας.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα ήρεμου καταφυγίου και απολαύστε πραγματικά τον πιο ωφέλιμο χώρο του σπιτιού σας, την ταράτσα!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος της ουσιαστικής αυτής επένδυσης.

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'