Αρχιτεκτονική Υπεροχή με Minimal “Αρχιτεκτονικά” Κουφώματα

Το νέο trend που έχει γίνει θεσμός στις επιλογές των αρχιτεκτόνων παγκοσμίως.

Η κομψότητα, η υψηλή αισθητική και η διαύγεια χαρακτηρίζουν τις minimal σειρές συστημάτων.

Πρόκειται για κουφώματα με ελάχιστα ορατό πλαίσιο αλουμινίου και ιδιαίτερα μεγάλες επιφάνειες από γυαλί που συντελούν στην ενοποίηση του εσωτερικού χώρου με το εξωτερικό περιβάλλον.

Εάν λοιπόν αναζητάτε καθαρές γραμμές και οριοθέτηση του χώρου με τον απόλυτο συνδυασμό υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, διαβάστε μερικά από τα σημαντικά τους χαρακτηριστικά.

Στη Θερμοπλαστική, προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις για κάθε σύγχρονη κατοικία. Έτσι, έχουμε εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων μας με Αρχιτεκτονικά Συστήματα. Όλα τα προφίλ έχουν τη δυνατότητα να κρυφτούν περιμετρικά μέσα στην τοιχοποιία, παρέχοντας μηδενικό πλάτος όψης & απρόσκοπτη θέα μέσα από εκτενείς γυάλινες επιφάνειες, ενώ πέρα από συρόμενα αρχιτεκτονικά συστήματα θα βρείτε και ανοιγόμενα-ανακλινόμενα για να εξυπηρετήσουν τις λειτουργικές ανάγκες του χώρου σας. Δείτε όλα τα minimal κουφώματα, εδώ.

Γιατί να επιλέξετε minimal; Ποιά είναι τα πλεονεκτήματά τους;

Minimal σχεδιασμός

Οι ελάχιστες διαστάσεις των πλαισίων και οι μεγάλες επιφάνειες υαλοπινάκων, εξυπηρετούν το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των κτηρίων με κομψές κατασκευές και επιβλητικές γυάλινες επιφάνειες.

Ιδιαίτερες Αρχιτεκτονικές Κατασκευές

Στα minimal κουφώματα της Θερμοπλαστικής, οι διαστάσεις δεν αποτελούν κατασκευαστικό περιορισμό. Αντιθέτως, πρόκειται για εξατομικευμένες λύσεις ικανές να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό (πολύ μεγάλα ανοίγματα, δυνατότητα σύνδεσης σε ανοιχτή γωνία 90°).

Εξοικονόμηση ενέργειας

Καθώς μεγαλύτερη έμφαση δίνεται στους υαλοπίνακες, οι οποίοι καταλαμβάνουν την μεγαλύτερη επιφάνεια της κατασκευής, μπορούμε να επιτύχουμε μοναδικούς συντελεστές θερμοπερατότητας υαλοπίνακα Ug με την επιλογή ενεργειακών υαλοπινάκων τεχνολογίας solar more. Οι προτάσεις μας για τα minimal κουφώματα είναι 2πλός ή 3πλός Υαλοπίνακας, είτε triplex είτε ψημένος για επαυξημένη ασφάλεια.

Απόλυτη Λειτουργικότητα

Τα minimal συρόμενα συστήματα, διακρίνονται για την εξαιρετική τους λειτουργικότητα λόγω της εύκολης κύλισης, παρά το ιδιαίτερα αυξημένο βάρος φύλλου, ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται μηχανισμοί υψηλής ποιότητας.

Εύκολη πρόσβαση

Διαθέτουν επίπεδο χαμηλό κατωκάσι και δυνατότητα επιδαπέδιας ή ενδοδαπέδιας τοποθέτησης. Έτσι, καθίστανται ιδανικά για παιδιά, ηλικιωμένους και ατόμα με ειδικές ανάγκες.

Υψηλή Οικιστική Άνεση

Όλο το κούφωμα (κάσα-φύλλο) μπορεί να κρυφτεί μέσα στην τοιχοποιία παρέχοντας αβίαστη ροή του φυσικού φωτός και διαφάνεια. Ο εσωτερικός χώρος ενώνεται άτυπα με τον εξωτερικό, χωρίς εμφανείς περιορισμούς, προσδίδοντας μια νότα άνεσης και πρακτικότητας στο σπίτι.

Παράλληλα, με την προσθήκη των ειδικών ηχομονωτικών μεμβρανών στους υαλοπίνακες, μπορούν να επιτευχθούν υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κατασκευή τους;

Η κατασκευή του απόλυτου minimal κουφώματος είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία.
Απαιτεί τη χρήση εξελιγμένων μηχανημάτων για την κοπή και τη σύνδεση των προφίλ, ρομποτικές μηχανές για την παραγωγή των υαλοπινάκων και την συγκόλλησή τους στο πλαίσιο, καθώς και ιδιαίτερα μεγάλες εγκαταστάσεις ικανές να παρέχουν άνεση χώρου για τη σωστή επεξεργασία κάθε κουφώματος.

Στη Θερμοπλαστική, αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα κατασκευής των συγκεκριμένων κουφωμάτων και έχοντας ως γνώμονα την δημιουργία προϊόντων που χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα, έχουμε επενδύσει στα κατάλληλα μηχανήματα.

Οι γραμμές παραγωγής των κουφωμάτων αλουμινίου και των υαλοπινάκων διαθέτουν τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό και ρομποτικές μηχανές για επεξεργασία υψηλής ακρίβειας.

Παράλληλα, το πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να προσφέρει και να κατασκευάσει εξατομικευμένες λύσεις ακόμη και για τα πιο απαιτητικά έργα.

Εγγυόμαστε για την αρτιότερη κατασκευή των κουφωμάτων, όμως ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία και μεγάλη τροχοπέδη για την λειτουργικότητά τους σε βάθος χρόνου είναι η τοποθέτηση.

Απαιτούνται ρομποτικές μηχανές ανύψωσης, γερανοί και έμπειρη ομάδα ατόμων που θα εκτελέσουν άψογα το τελευταίο στάδιο της τοποθέτησης των κουφωμάτων.

Η εταιρεία μας, διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο έμπειρων συνεργατών που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη για κουφώματα με σύγχρονο design, υψηλή ενεργειακή απόδοση και λειτουργικότητα.

_Καθορίζοντας την ποιότητα_

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'