Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς σήτες; Ξανασκεφτείτε το!

Οι μέρες μεγαλώνουν και γίνονται πιο ζεστές. Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες και τα παράθυρα για να απολαύσουμε το βραδινό αεράκι, να βγούμε έξω και να χαλαρώσουμε στον κήπο ή στην βεράντα.

Ναι, το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ.

Εδώ είναι όμως και οι μύγες, τα κουνούπια και πολλά ακόμα πετούμενα που βρίσκουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το σπίτι μας, καθώς οι μπαλκονόπορτες μένουν ανοιχτές για πολλές ώρες.

Γι΄αυτό, η τοποθέτηση μιας ποιοτικής σήτας στις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ανενόχλητοι το ελληνικό καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να βρείτε πάρα πoλλές σήτες στην αγορά. Καλύτερα όμως, η επιλογή της να γίνεται ταυτόχρονα με την αγορά των κουφωμάτων, για δύο κυρίως λόγους:

Για να ταιριάζει απόλυτα στα μέτρα τους και να επιτυγχάνεται μέγιστη λειτουργικότητα.
Η επιλογή του είδους της σήτας σχετίζεται με τον τύπο κουφώματος που συνοδεύει.

Υπάρχουν περισσότερα από 8 είδη σητών. Στη Θερμοπλαστική θα βρείτε όποιο είδος κι αν χρειάζεστε και σίγουρα την ποιότητα και τη λειτουργικότητα που αναζητάτε από μια σήτα.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΗΤΑ

Η σταθερή σήτα είναι μια «σταθερή» επιλογή για παράθυρα μπάνιου και φωταγωγούς. Κατασκευάζεται από ενισχυμένο πλαίσιο αλουμινίου και πανί από μαλακό fiberglass. Είναι ανθεκτική στο χρόνο και τη χρήση, πρακτική και χαμηλή σε κόστος.

ΣΗΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η καταλληλότερη επιλογή για παράθυρα που ανοιγοκλείνετε συχνά. Προσφέρει εξαιρετική προστασία από έντομα και σκόνη. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, από το ενισχυμένο αλουμίνιο μέχρι τον άξονα κάθετης επαναφοράς και το φρένο επιστροφής, εξασφαλίζουν άριστη λειτουργικότητα, υψηλή αντοχή, πάντα σε χαμηλό κόστος.

ΣΗΤΑ ΤΕΛΑΡΟ-ΣΥΡΟΜΕΝΗ

Αν η ανάγκη σας είναι να καλύψετε μεγάλα ανοίγματα και μπαλκονόπορτες με συχνή χρήση και διέλευση, αυτό είναι το είδος σήτας που σας ταιριάζει. Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής αντοχής ενώ παράλληλα, ο ρυθμιζόμενος μηχανισμός κίνησης και ο οδηγός κύλισης σάς εξασφαλίζει λειτουργικότητα και ευκολία.

ΣΗΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ

Η ανοιγόμενη σήτα είναι κατάλληλη για κεντρικές πόρτες και κουζινόπορτες. Τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής καθώς και οι πρακτικοί μηχανισμοί κλεισίματος και επαναφοράς εξασφαλίζουν ευκολία, αισθητική και φυσικά προστασία από έντομα και σκόνη.

ΣΗΤΑ ΠΛΙΣΕ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ Η ΜΕ ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ

Αν θέλετε να συνδυάσετε την ιδιαίτερη αισθητική με την πρακτικότητα και την προστασία από τους ανεπιθύμητους ιπτάμενους επισκέπτες, τότε η σήτα με κορδόνι είναι η καταλληλότερη επιλογή.

Στα μεγαλύτερα ανοίγματα προτιμήστε τη σήτα με ερπύστρια, που εξασφαλίζει τα ίδια πλεονεκτήματα και επιπλέον μεγαλύτερη ευκολία διέλευσης και καθαρισμού του δαπέδου εφόσον δεν χρειάζεται «οδηγό» για να λειτουργήσει.

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΣΗΤΑ

Η αποσπώμενη σήτα είναι ένα καινοτόμο προϊόν, κατάλληλο για ανοίγματα παραθύρων ή φεγγίτες που δεν υπάρχει συχνή πρόσβαση. Αποτελείται από ένα σταθερό πλαίσιο που μπορείτε να αφαιρέσετε και να επανατοποθετήσετε με απλό και πρακτικό τρόπο. Κατασκευάζεται από ανθεκτικά υλικά που αντέχουν τόσο στο χρόνο όσο και στη χρήση, ενώ διακρίνεται για την ιδιαίτερη αισθητική του.

Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, ακόμα και για την πιο ιδιαίτερη αρχιτεκτονική απαίτηση, στη Θερμοπλαστική θα βρείτε τη λύση που χρειάζεστε. Απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την καταλληλότερη σήτα για το δικό σας χώρο.

Αν λοιπόν σκέφτεστε ένα ελληνικό καλοκαίρι με ανέμελες ημέρες και δροσερές βραδιές, χωρίς απρόσκλητους επισκέπτες… μην το σκέφτεστε! Η λύση είναι στις σήτες της Θερμοπλαστικής!

Δείτε περισσότερα εδώ.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'