4 λόγοι να επενδύσετε στα σωστά ρολά για το ακίνητό σας

Τα κατάλληλα ρολά μπορούν να κάνουν τη διαφορά για το σπίτι ή το ακίνητό σας, για περισσότερους λόγους από αυτούς που μπορείτε αρχικά να φανταστείτε. Γι΄αυτό είναι σημαντική τόσο η επιλογή σε σχέση με τις δικές σας ανάγκες, όσο και η σωστή τοποθέτησή τους.

Για ασφάλεια και προστασία
Τα ρολά συνήθως αποτρέπουν επίδοξους διαρρήκτες, καθώς δεν έχουν εμφανή εξαρτήματα όπως μεντεσέδες ή κλειδαριές, που μπορούν να παραβιαστούν. Επιπλέον, η παραβίαση ενός ρολού είναι θορυβώδης και χρονοβόρα διαδικασία.

Τα ρολά της Θερμοπλαστικής διαθέτουν σημεία αγκύρωσης που κλείνουν όταν κατέβει το ρολό, ώστε να μη μπορεί κάποιος να τα ανεβάσει από την εξωτερική πλευρά. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τις σύγχρονες λύσεις αυτοματοποίησης που τα υποστηρίζουν, επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Για αποτελεσματική σκίαση
Στη χώρα μας, όπου το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια, είναι σχεδόν αναγκαστικό να επενδύσετε σε συστήματα σκίασης. Με τα ρολά μπορείτε να επιτύχετε την ιδανική σκίαση, καθώς ρυθμίζετε εσείς πόσο φως εισέρχεται στο χώρο σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζετε τον ιδανικό αερισμό του.

Κι ακόμη, με τους νέους αυτοματισμούς μπορείτε να προγραμματίζετε επιθυμητά σενάρια για το πότε θα ανοίγουν και πότε θα κλείνουν τα ρολά σας. Και αν τα συνδέσετε με αισθητήρα ηλίου, ο προγραμματισμός γίνεται παιχνίδι!

Δείτε πώς μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τα ρολά σας εδώ.

Για επιπλέον θερμομόνωση
Σε συνδυασμό με το παράθυρο, τα ρολά προσφέρουν περισσότερη θερμομόνωση καθώς αποτελούν ένα ακόμα «φράγμα» μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού χώρου.

Επιπλέον, τα ηλεκτρικά ρολά συμβάλλουν στη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας του σπιτιού σας, αφού η λειτουργία χειρισμού τους από μέσα δεν απαιτεί το άνοιγμα των παραθύρων, που προκαλεί απώλεια θερμότητας.

Κι όσο κι αν σας κάνει εντύπωση, το κουτί στο οποίο τυλίγεται το ρολό, είναι ακόμα μία αιτία απώλειας της θερμότητας.

Γι΄αυτό είναι σημαντικό, τα ρολά που θα επιλέξετε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις θερμομόνωσης αλλά και αισθητικής, ώστε να καλύπτουν από όλες τις πλευρές τις ανάγκες του χώρου σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα Θερμομονωτικά Κουτιά Αλουμινίου εδώ και για τα Θερμομονωτικά Συνθετικά Κουτιά εδώ.

Για οικονομία και λειτουργικότητα
Τα ρολά είναι το πιο οικονομικό σύστημα σκίασης σε σύγκριση με τα ανοιγόμενα ή συρόμενα παντζούρια. Και αυτό όχι μόνο στο κόστος αγοράς, αλλά και σε αυτό της τοποθέτησης. Η τοποθέτηση ρολών όταν γίνεται ταυτόχρονα με την αλλαγή των κουφωμάτων, είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη από οποιοδήποτε άλλον τύπο παντζουριού αφού δεν χρειάζεται καμία άλλη επέμβαση ή διαμόρφωση στο χώρο. Τέλος, σε περίπτωση βλάβης η επισκευή γίνεται επιτόπου και γρήγορα.

Όσον αφορά στη λειτουργικότητα, τα ρολά παίζουν χωρίς αντίπαλο!

  • Δεν καταλαμβάνουν ωφέλιμο χώρο στο μπαλκόνι ή στον τοίχο, όπως τα ανοιγόμενα και συρόμενα παντζούρια.
  • Συνεργάζονται με όλους τους τύπους κουφωμάτων χωρίς δεσμεύσεις.
  • Ο χειρισμός τους γίνεται μέσα από το σπίτι χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε κουρτίνες και παράθυρα.

Τέλος, τα ρολά μπορούν να είναι χειροκίνητα, ηλεκτρικά, τηλεχειριζόμενα, συνεργαζόμενα με έξυπνα συστήματα «Smart Home» ή με αισθητήρες αέρα-φωτός, ακόμα και με επιπρόσθετα μοτέρ ανίχνευσης εμποδίων φωτοκύτταρων ασφαλείας κ.ά. Ό,τι και να επιλέξετε, σας βοηθούν να κρατάτε τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά, ενώ λειτουργούν χωρίς θόρυβο και το άνοιγμά τους είναι πάντα ελεγχόμενο.

Ενημερωθείτε λοιπόν, για τα υψηλής αισθητικής ρολά της Θερμοπλαστικής που θα βρείτε σε πολλές χρωματικές επιλογές και επενδύστε σε αυτά που σας ταιριάζουν. Για όλους τους παραπάνω και ακόμη περισσότερους λόγους!

Ενημερωθείτε για τις σύγχρονες λύσεις της Θερμοπλαστικής εδώ.

690 323 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'