Η νέα γραμμή παραγωγής υαλοπινάκων από τη Θερμοπλαστική.

Υαλοπίνακες solar more, Low-e, triplex, ηχομονωτικοί, επισκληρυσμένοι (tempered), είναι οι επιλογές που συνδυάζει η Θερμοπλαστική στα κουφώματα uPVC και αλουμινίου, με στόχο να καλύψει το σύνολο των κατασκευαστικών απαιτήσεων αλλά και των αρχιτεκτονικών εφαρμογών.

Για να προσφέρει το βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα των κουφωμάτων που κατασκευάζει, ξεκίνησε την παραγωγή υαλοπινάκων από το 1994, ενώ δεν σταματά να επενδύει και να καινοτομεί συνεχώς.

Σήμερα, μετά από επένδυση ύψους 1.500.000€, αναβάθμισε την μονάδα της προσθέτοντας 3η γραμμή παραγωγής υαλοπινάκων για μεγαλύτερες επιφάνειες.

Πέρα από τους προηγμένους υαλοπίνακες που παράγει, στην ολοκληρωμένη και πλήρως εκσυγχρονισμένη μονάδα παραγωγής, συνοδεύει όλους τους ενεργειακούς υαλοπίνακες με αέριο Argon σε ποσοστό 90%.

Το αέριο Argon αποτελεί καινοτόμο εφαρμογή στον τομέα της θερμομόνωσης, αυξάνοντας τις ιδιότητες θερμοδιαπερατότητας του διπλού solar more ενεργειακού υαλοπίνακα κατά 25%. Για τη βελτίωση του συντελεστή θερμοπερατότητας Uw στο μέγιστο, η εταιρεία χρησιμοποιεί διάκενα Thermix warm edge, μειώνοντας πρακτικά το ενεργειακό κόστος του κτηρίου και αναβαθμίζοντας το κλίμα του εσωτερικού χώρου.

Με ποιοτικές πρώτες ύλες, 2 αυτόματες γραμμές κοπής και με τη νέα 3η γραμμή παραγωγής υαλοπινάκων, η οποία βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τα τέλη Αυγούστου 2020, εγγυάται υαλοπίνακες με ποιοτική υπεροχή και τους συνοδεύει με 10ετή ενυπόγραφη εγγύηση.

Με στόχο να βρίσκεται δίπλα σας, παρουσιάζει σε ένα σύντομο video την παραγωγική διαδικασία και τις δυνατότητες της νέας γραμμής.

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'