Το «πράσινο» θερμομονωτικό, novablok.

Ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης.

Το novablok xps αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης. Είναι η δομική λύση που θερμομονώνει αποτελεσματικά και θωρακίζει ενεργειακά κάθε νεόδμητη ή υφιστάμενη κατασκευή.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά μονωτικά προϊόντα εξηλασμένης πολυστερίνης αλλά στη Θερμοπλαστική λαμβάνοντας υπόψιν τις σύγχρονες ενεργειακές απαιτήσεις για προϊόντα με εξαιρετική σχέση απόδοσης- τιμής, παράγουμε το Πιστοποιημένο «Πράσινο» Θερμομονωτικό Υλικό Εξέλασης, novablok.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας: Θερμοπροστασία, Οικονομία & Ασφάλεια, Σήμερα και για Πάντα.

Με τις πολύ χαμηλές τιμές του συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ (0,032-0,034 W/mK), εξασφαλίζεται η ελαχιστοποίηση θερμοπερατότητας εντός του κτιρίου. Η πρακτική εφαρμογή του και οι πιστοποιημένες επιδόσεις του στη θερμική θωράκιση προσφέρουν την επιθυμητή θερμική άνεση αλλά και συνεχές κέρδος στους λογαριασμούς ενέργειας, καθώς το μικρό κόστος της ουσιαστικής αυτής επένδυσης καλύπτεται άμεσα, ενώ συνεχίζει σταθερά να εξοικονομεί χρήματα σε βάθος χρόνου. Η εξαιρετικά ποιοτική του κατασκευή διασφαλίζει την αξία του κτηρίου, ενώ η εύκολη και πρακτική εγκατάστασή του εξασφαλίζει πόρους τόσο στην εφαρμογή όσο και στη συντήρηση. Είναι αυτοσβεννύμενο υλικό, δηλαδή δεν μεταδίδει τη φωτιά και σβήνει μόνο του μόλις απομακρυνθεί η εστία της φωτιάς.

Το «πράσινο» μονωτικό είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνο.

Στα σχεδόν 50 έτη λειτουργίας της, η Θερμοπλαστική, έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή προϊόντων με θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα του ανθρώπου και στο περιβάλλον. Το novablok συμβάλλει ενεργά στην βιωσιμότητα των κτηρίων καθώς η χρήση του εξοικονομεί ενέργεια μειώνοντας την κατανάλωση φυσικών πόρων και την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου.

Είναι πλήρως ανακυκλώσιμο 100% μετά το πέρας της χρήσης του και απαλλαγμένο από χλωροφθοράνθρακες (CFC), υδροχλωροφθοράνθρακες (HCFC) και υδροφθοράνθρακες (HFC). Παράλληλα και η ίδια η εταιρεία ακολουθεί την φιλοσοφία της πλήρους ανακύκλωσης των υλικών σε οποιοδήποτε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Είναι η απάντηση στην υγρασία και την μούχλα.

Το novablok αποτελεί ισχυρό σύμμαχο κάθε κτηρίου απέναντι στη βασική αιτία αποσάθρωσης και γήρανσης, την υγρασία.

Παρόλο που πρόκειται για θερμομονωτικό υλικό, λόγω της πυκνής δομής των μικροκυψελών του, δεν προσβάλλεται από μούχλα, βακτήρια ή μικροοργανισμούς και παραμένει ανεπηρέαστο σε βάθος χρόνου.

Η επιφάνεια NOVANET™.

Για θερμομόνωση τοίχων που απαιτεί σοβάτισμα, το novablok έρχεται εξοπλισμένο με ανάγλυφη επιφάνεια ομοιόμορφης υφής. Προσφέρει άριστη πρόσφυση με το σκυρόδεμα ή με τα συγκολλητικά κονιάματα με αποτέλεσμα άψογο σοβάτισμα χωρίς φύρα και επιπλέον εργατικά.

Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή με διάρκεια.

Το novablok, παράγεται και σε μεγάλα πάνελ με στόχο την εύκολη εφαρμογή ελαχιστοποιώντας τις ενώσεις, τη φύρα και κατά συνέπεια τα εργατικά έξοδα. Πρόκειται για ένα εύχρηστο υλικό με υψηλές μηχανικές αντοχές (θλιπτική τάση, εφελκυστική αντοχή κάθετα στις όψεις, διατμητική αντοχή) που το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για μόνωση στα δώματα, στα δάπεδα κτιρίων, στα δάπεδα βιομηχανικών εγκαταστάσεων κτλ.

Για την εξειδικευμένη αντιμετώπιση κάθε διαφορετικής κτιριακής ανάγκης, παράγεται με 3 διαφορετικές διαμορφώσεις επιφάνειας:

Ι – Επίπεδη Διαμόρφωση Ακμών: για εύκολη εφαρμογή στην περιβάλλουσα κατασκευή.

L – Γωνιακή Διαμόρφωση Ακμών (Πατούρα): για εφαρμογές που είναι κρίσιμη η εξάλειψη θερμογεφυρών.

D – Ραμποτέ Διαμόρφωση Ακμών: όταν πέρα από την εξάλειψη θερμογεφυρών απαιτείται και σταθερότητα της κατασκευής (για το novablok Terrace).

Η καινοτομία στην θερμομόνωση δωμάτων.

Λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής απορρόφησης νερού, το novablok είναι το ιδανικό μονωτικό υλικό σε εφαρμογές θερμομόνωσης δωμάτων.

Η Θερμοπλαστική, λειτουργώντας με πάθος και ακεραιότητα, καινοτομεί με την παραγωγή της αντεστραμμένης θερμομόνωσης δώματος novablok Terrace, την οριστική λύση στη μόνωση της ταράτσας. Ο συνδυασμός εξηλασμένης πολυστερίνης novablok xps με ολόμαζα, αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης, συντελούν στην άριστη θερμομόνωση, την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και την πλήρη βατότητα του δώματος. Λόγω του χαμηλού βάρους ανά m²(περίπου 20kg), η λύση είναι ιδανική και για υφιστάμενες κατασκευές, προσδίδοντας απόλυτη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, υψηλή διαστασιακή σταθερότητα & αντοχή στη συμπίεση. Η εύκολη εφαρμογή του και η εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής, το καθιστούν κορυφαίο στα μονωτικά συστήματα της αγοράς.

Μάλιστα το 2020, το προϊόν βραβεύτηκε με Bronze Award στην κατηγορία δομικά υλικά και στοιχεία θερμομόνωσης στα Building Material Awards.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το novablok Terrace, εδώ.

Στη Θερμοπλαστική, καθορίζουμε την ποιότητα.

Το novablok διαφέρει από τον ανταγωνισμό όχι μόνο οπτικά λόγω του χαρακτηριστικού πράσινου χρώματος, αλλά και ποιοτικά.

Η εταιρεία, εναρμονίζεται πλήρως με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα σε κάθε παραγωγική διαδικασία ενώ παράλληλα φροντίζει με συνέπεια ώστε το novablok να ανταποκρίνεται με ακρίβεια σε όλες τις μετρήσεις που αφορούν την ανοχή πάχους, την πυκνότητα του υλικού, την ορθογωνικότητα και τη διάσταση του φύλλου.

Διεξάγει συνεχώς αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους ώστε τα τελικά προϊόντα να ανταποκρίνονται στις Δηλώσεις Επιδόσεων που διαθέτει αναρτημένες στον επίσημο ιστότοπό της. Υπόκεινται σε συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους από Κοινοποιημένο Φορέα και φέρει σήμανση CE.

Κάθε κτήριο, καινούριο ή παλαιότερο, αξίζει την καλύτερη και πιο σύγχρονη ασπίδα προστασίας για αξεπέραστα επίπεδα θερμομόνωσης, χειμώνα – καλοκαίρι.

Ανακαλύψτε το novablok εδώ.

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'