Η βιομηχανική εκδοχή στη θερμομόνωση

Ανέκαθεν, στον τομέα των βιομηχανικών προτάσεων θερμομόνωσης υπήρχε ένα ζήτημα για την ανεύρεση του ιδανικού θερμομονωτικού υλικού. Και αυτό εστιάζεται κυρίως στις επαυξημένες απαιτήσεις του χώρου. Το ζητούμενο πάντα ήταν να βρεθεί ένα εύπλαστο, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό, με κορυφαίες θερμομονωτικές ιδιότητες, το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέρχεται με κορυφαίες επιδόσεις σε ένα πλήθος διαφορετικών εφαρμογών και σημείων τοποθέτησης. Το εξαιρετικά περίπλοκο σε ακριβώς αυτή την περίπτωση είναι το πλήθος των πιθανών εφαρμογών που θα πρέπει ένα τέτοιο θερμομονωτικό προϊόν να καλύψει. Από την ενσωμάτωσή του σε πόρτες, μέχρι την τοποθέτησή του σε ειδικά αμαξώματα, τίποτα δεν μπορεί να προϊδεάσει τον ενδιαφερόμενο ότι ένα και μόνο προϊόν θα μπορούσε να καλύψει με επιτυχία όλους τους ζητούμενους ρόλους.

Στη Θερμοπλαστική ακούσαμε προσεκτικά τις απαιτήσεις των βιομηχανιών στον τομέα της αναζήτησης του κατάλληλου θερμομονωτικού προϊόντος για το σύνολο των εφαρμογών που επιθυμούν να δημιουργήσουν. Για τον λόγο αυτόν δημιουργήσαμε ένα προϊόν εξηλασμένης πολυστερίνης ικανό να καλύψει το σύνολο των απαιτήσεων της βιομηχανικής αγοράς. Ουσιαστικά η εξέλιξη ακούει στο όνομα novablok panel και στην ουσία του φέρει όλα εκείνα τα κορυφαία χαρακτηριστικά, τα οποία συνοδεύουν το όνομα novablok, συνδυάζοντάς τα με επιπλέον ιδιότητες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται το εύπλαστο και εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά και το ιδανικό στην ενσωμάτωσή του με άλλα “ξένα” ως προς αυτό υλικά, με τον απλούστερο και πλέον φιλικό τρόπο.

Το novablok panel είναι συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή, χαρακτηριστικά τα οποία πηγάζουν από την εμπεριστατωμένη επιλογή των κορυφαίων πρώτων υλών και της εξειδικευμένης διαδικασίας παραγωγής του από τη Θερμοπλαστική, με όλη την τεχνογνωσία, των σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη συνεχή υποστήριξη.

Στην ουσία του το novablok panel αποτελεί ένα προϊόν θερμομόνωσης, το οποίο μπορεί τόσο να προσαρμοστεί στο απαιτούμενο μέγεθος και τις ιδανικές διαστάσεις, όσο και να καλύψει το σύνολο των θερμομονωτικών αναγκών του εκάστοτε σημείου εφαρμογής αποτελώντας ενιαίο σώμα με την τελική κατασκευή που προορίζεται να το ενσωματώσει.

Αλλά ας μπούμε στις λεπτομέρειες του προϊόντος και στο πώς λειτουργεί: Το novablok panel αποτελεί ένα εξειδικευμένο προϊόν βιομηχανικών εφαρμογών πολυστρωματικής διαμόρφωσης, με ένα ευρύ πλήθος δυνατοτήτων. Χάρη στις εξαιρετικές του ιδιότητες, αποτελεί την ιδανική επιλογή ως κύριο μέσο θερμομόνωσης και ενεργειακής θωράκισης σε πολυστρωματικές διαμορφώσεις. Η εξειδικευμένη διαδικασία κατασκευής του χαρακτηρίζεται από την υψηλή ακρίβεια στη διάσταση του προϊόντος όσον αφορά το μήκος, το πλάτος και το πάχος. Επιπροσθέτως, η διαμόρφωση της επιφάνειάς του αποτελεί το κλειδί για την άριστη ενσωμάτωσή του σε τελικά προϊόντα πολυστρωματικών πάνελ, διασφαλίζοντας τόσο την απόλυτη κατασκευαστική εφαρμογή, όσο και την άριστη εφαρμογή των ιδιοτήτων του.

Η κορυφαία θερμομόνωση με θερμική αγωγιμότητα λ=0,033 W/mK και θερμική αντίσταση R=0,61m2K/W, στα 20mm, το έξυπνο σύστημα διαφυγής και σωστής κυκλοφορίας του αέρα στην επιφάνειά του, η ιδανική του σκληρότητα με θλιπτική τάση άνω των 200kPa, η εξαιρετική εφαρμογή του με όλα τα υπόλοιπα υλικά χάρη στην επίπεδη επιφάνειά του, το ελάχιστο βάρος του, η μέγιστη προστασία από την υγρασία, η ευκολία κοπής και επεξεργασίας, η αντοχή του στη φθορά του χρόνου και της χρήση, αλλά και η δυνατότητα πλήρους ανακύκλωσής του μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του, αποτελούν μερικά μόνο από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του.

1024 520 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'