ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Το Όνομα που κάνει τη διαφορά.

Ποιότητα, ασφάλεια, εγγύηση, αξιοπιστία, εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε στην αγορά κάθε προϊόντος, πόσο μάλλον όταν αφορά τον αγαπημένο μας χώρο, το σπίτι μας.

Η Θερμοπλαστική, από το 1972 ξεκίνησε την παραγωγική της πορεία στον χώρο των εφαρμογών με βάση το αλουμίνιο και το uPVC. Σήμερα, κατασκευάζει ποικιλία συνθετικών κουφωμάτων και κουφωμάτων αλουμινίου, ρολά, παντζούρια και σήτες, εσωτερικές πόρτες και πόρτες ασφαλείας, ενώ παράγει θερμομονωτικά προϊόντα διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης με τις επωνυμίες feliblok και novablok, αντίστοιχα.

Ο βασικός στόχος της, ο οποίος παραμένει αναλλοίωτος καθόλη την πορεία της, είναι να προσφέρει μία πλήρη γκάμα από πιστοποιημένα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας που πληρούν τις υψηλές προσδοκίες ιδιωτών και επαγγελματιών.

Γιατί να επιλέξω την Θερμοπλαστική;

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κουφωμάτων στην Ελλάδα.

Συνήθως, η ποιότητα και η ταχύτητα κατασκευής ενός κουφώματος δεν συνάδουν. Η Θερμοπλαστική, έχει επιτύχει τον άρτιο συνδυασμό τους, επενδύοντας συνεχώς στον εξοπλισμό των εγκαταστάσεών της με νέα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, και επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες για κάθε κατασκευή. Σε όλα τα στάδια παραγωγής, πραγματοποιείται λεπτομερής έλεγχος για τη διασφάλιση της ποιότητας από το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της.
Συνοδεύει τα κουφώματά της με όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις και πιστοποιήσεις, ενώ έχει προσθέσει καινοτομίες που χαρακτηρίζουν την σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της εταιρείας:

1. Εγγυήσεις

Με στόχο να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της, τόσο με τα προϊόντα που παράγει, όσο και με τις υπηρεσίες που παρέχει, συνοδεύει τα κουφώματά της με έγγραφη Εγγύηση Καλής Λειτουργίας.

10ετής Εγγύηση Συνθετικών Κουφωμάτων uPVC
5ετής Εγγύηση Κουφωμάτων Αλουμινίου & Ρολών

2. Ταινία Γνησιότητας

Από τα τέλη του 2017 με μέλημα να σας προσφέρει τη σιγουριά της επώνυμης επιλογής, της κατασκευαστικής ποιότητας και αξιοπιστίας της, η Θερμοπλαστική, τοποθετεί σε κάθε κούφωμα που κατασκευάζει Ταινία Γνησιότητας.

Πρόκειται για μία ιριδίζουσα αυτοκόλλητη ταινία με επαναλαμβανόμενο μοτίβο του λογότυπου της εταιρίας. Την βρίσκετε στην εσωτερική πλευρά των κουφωμάτων, πιστοποιώντας άμεσα τη γνησιότητα του κουφώματος.

3. Ενεργειακή Ταυτότητα Κουφώματος

Με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση και διασφάλιση κάθε πελάτη σχετικά με τις πιστοποιημένες ιδιότητες ενός ολοκληρωμένου κουφώματος, η εταιρεία προσκολλά την αυτοκόλλητη Ετικέτα Ενεργειακής Ταυτότητας, η οποία περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο σύνολο πληροφοριών σχετικά με τις ιδιότητες αποκλειστικά του συνοδευόμενου κουφώματος, σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα κάθε κατηγορίας.
Τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται είναι:

1. Θερμοδιαπερατότητα U Window (Uw) σε W/m2k
2. Αντοχή σε Ανεμοπίεση
3. Υδατοστεγανότητα
4. Ηχομόνωση
5. Αεροδιαπερατότητα

Παράλληλα, αναγράφεται η ένδειξη της Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Ασφάλειας και Ποιότητας CE, με τα στοιχεία επικοινωνίας της Θερμοπλαστικής ως κατασκευαστή, και της σχετικής Δήλωσης Επιδόσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 305/11, καθώς και το εναρμονισμένο πρότυπο ποιότητας. Η μοναδικότητα της ετικέτας ταυτοποιείται από τον Αριθμό Παραγγελίας και τον επιμέρους Αύξων Αριθμό.

Αυστηρές Προδιαγραφές και Πιστοποιήσεις σε Όλα τα Προϊόντα

1. Πολιτική Ποιότητας

Η εταιρεία είναι πλήρως συμμορφωμένη με τις τρέχουσες διεθνείς και εθνικές νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις του κλάδου της. Η πολιτική ποιότητας πιστοποιείται από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 και με το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία ΕΛΟΤ 1801:2002 / BS OHSAS 18001:2007.

2. Δηλώσεις Επιδόσεων και Σήμανση CE

Με την κατάρτιση της δήλωσης επιδόσεων ο κατασκευαστής αναλαμβάνει την ευθύνη για την συμφωνία του προϊόντος του τομέα δομικών κατασκευών με την εν λόγω δηλωθείσα απόδοση. Για κάθε προϊόν που κατασκευάζει η Θερμοπλαστική, υπάρχει αναρτημένη η αντίστοιχη Δήλωση Επιδόσεων, όπου αναγράφονται τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του.
Παράλληλα, από τις αρχές του 2008, πιστοποιεί όλα της τα προϊόντα με τη σήμανση CE σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις.

Η εταιρεία, διασφαλίζει την Πιστοποιημένη Ποιότητα σε κάθε προϊόν παραγωγής της, γι’ αυτό και παραθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα της, τις Πιστοποιήσεις που υποδεικνύουν τη συμμόρφωση των προϊόντων με τα συστήματα αξιολόγησης και επαλήθευσης της σταθερότητας της επίδοσης. Δείτε εδώ: https://thermoplastiki.gr/performance-statements/

3. Πιστοποίηση Σύστημα 1 για τα Θερμομονωτικά Προϊόντα

Η Θερμοπλαστική , καθορίζει την ποιότητα και των Θερμομονωτικών Προϊόντων που παράγει, με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους και αξιολογήσεις. Συγκεκριμένα, τα μονωτικά προϊόντα της, Εξηλασμένη Πολυστερίνη novablok, Διογκωμένη Πολυστερίνη feliblok και Διογκωμένη Γραφιτούχα Πολυστερίνη feliblok plus, φέρουν Πιστοποίηση στο Σύστημα 1, καθιστώντας τα πλήρως κατάλληλα για χρήση σε εφαρμογές Εξωτερικής Θερμομόνωσης κτηρίων (ETICS).
Από τις αρχές του 2020, το καινοτόμο θερμομονωτικό πλακίδιο novablok Terrace συνοδεύεται με 5ετή γραπτή Εγγύηση, διασφαλίζοντας την συγκόλληση του πλακιδίου με την εξηλασμένη πολυστερίνη novablok.

Εξυπηρέτηση Πελατών – Customer Service

Πέρα από το πάθος με την ποιότητα, η εταιρεία και οι άνθρωποί της έχουν πάθος και με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
Για τον επαγγελματία, η εταιρεία αποτελεί τον μακροχρόνιο και αξιόπιστο συνεργάτη που βρίσκεται πάντα δίπλα του. Άλλωστε παρέχει ευρεία προϊοντική γκάμα, ποιότητα, εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής, τεχνική υποστήριξη και ταχύτητα παράδοσης!

Για τον ιδιώτη από την άλλη, έχει δημιουργήσει την ιδανική αγοραστική διαδικασία, παρέχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερους από 300 έμπειρους συνεργάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Έτσι, αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, διασφαλίζουν την άρτια παράδοση και εγκατάσταση των προϊόντων της με εγγύηση και παρέχουν υπηρεσίες after-sale service, δημιουργώντας το απόλυτο κλίμα επαγγελματισμού, εμπιστοσύνης και υπευθυνότητας.

Η Θερμοπλαστική δεν κατασκευάζει απλά προϊόντα, κατασκευάζει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε σύγχρονο κτήριο.

Καθορίζοντας την ποιότητα.

1479 659 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'