5 σημαντικές ερωτήσεις, πριν αγοράσετε παράθυρα και πόρτες.

Συνήθως επιλέγουμε κουφώματα για παράθυρα και πόρτες με βάση το κόστος και την αισθητική. Πριν όμως, από την τελική αγορά και τοποθέτηση, πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωνόμαστε και για κάποια πολύ βασικά θέματα, ώστε να κάνουμε τη σωστή επένδυση για το σπίτι μας.

1. Τι Πιστοποίηση φέρουν τα κουφώματα;

Το τελικό κόστος, το design και το χρώμα είναι παράγοντες σημαντικοί για την επιλογή κουφωμάτων. Εξίσου -αν όχι περισσότερο- σημαντικός παράγοντας για την τελική επιλογή είναι η πιστοποίηση των κουφωμάτων.

Στη Θερμοπλαστική, κατασκευάζουμε πιστοποιημένα κουφώματα κορυφαίας ποιότητας. Γι’ αυτό σε κάθε μας κούφωμα τοποθετούμε την «Ενεργειακή του Ταυτότητα»: μια αυτοκόλλητη ταινία όπου αναγράφονται οι σημαντικότερες πληροφορίες του κουφώματος (θερμοδιαπερατότητα Uw, αντοχή στην ανεμοπίεση, υδατοστεγανότητα, ηχομόνωση και ανεμοδιαπερατότητα).

Επιπλέον, αναγράφονται:

  • η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ασφάλειας και Ποιότητας CE, με τα στοιχεία επικοινωνίας της Θερμοπλαστικής ως κατασκευαστή
  • η σχετική Δήλωση Επιδόσεων, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΕ 305/11
  • το εναρμονισμένο πρότυπο ποιότητας

2. Τί Εγγύηση παρέχεται;

Ο καταναλωτής πρέπει να διασφαλίζεται πλήρως για την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των κουφωμάτων που επιλέγει. Έτσι, κάθε κατασκευαστής οφείλει να δεσμεύεται γραπτώς προς τον πελάτη για τον χρόνο εγγύησης καλής λειτουργίας των προϊόντων.

Για να μπορέσει ο κατασκευαστής να εγγυηθεί την καλή λειτουργία των κουφωμάτων σε βάθος χρόνου, θα πρέπει να έχει τις κατάλληλες υποδομές, τον κατάλληλο εξοπλισμό και να εφαρμόζει τους αυστηρότερους ελέγχους ποιότητας κατά την παραγωγική διαδικασία.

Στη Θερμοπλαστική, κάθε μας κούφωμα συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση που διασφαλίζει την ποιότητά του. Μάλιστα, από τις αρχές του έτους σε όλα μας τα συνθετικά uPVC κουφώματα, παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας για 10 έτη.

3. Τι γνωρίζετε για τον Κατασκευαστή;

Στη χώρα μας, υπάρχουν εκατοντάδες κατασκευαστές κουφωμάτων. Συνήθως επιλέγουμε κουφώματα με βάση τον προμηθευτή του προφίλ (πλαίσιο του κουφώματος) και όχι με βάση τον τελικό κατασκευαστή του κουφώματος. Εκεί όμως, κρίνεται η ποιότητα του προϊόντος: στα υλικά (μηχανισμοί, υαλοπίνακες κ.λπ.), στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε όλη τη διαδικασία και στο εξειδικευμένο προσωπικό.

_Καθορίζοντας την ποιότητα_

Η πολιτική ποιότητας της Θερμοπλαστικής πιστοποιείται από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και με το σύστημα διαχείρισης υγείας και ασφάλειας στην εργασία ΕΛΟΤ 1801:2002 / BS OHSAS 18001:2007. Η συμμόρφωσή της με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2008 με τη σήμανση CE σε όλα τα προϊόντα της.

Μια ιριδίζουσα αυτοκόλλητη ταινία, με επαναλαμβανόμενο μοτίβο του λογότυπου τής Θερμοπλαστικής, βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά των κουφωμάτων, στο ύψος του χερουλιού, πιστοποιώντας άμεσα τη γνησιότητα του κουφώματος. Έτσι, ανοίγοντας το κούφωμα, έχετε άμεση πρόσβαση στην ένδειξη γνησιότητας και είστε απόλυτα σίγουροι ότι το προϊόν φέρει τις πιστοποιήσεις, αλλά και τα αποκλειστικά after-sales προνόμια της Θερμοπλαστικής.

Τέλος, ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα μας και παρέχει υπηρεσίες after-sales service – υποστήριξης μετά την αγορά.

Αναπτύσσουμε έτσι, μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

4. Οι τυπολογίες των κουφωμάτων που παρέχει ο κατασκευαστής, ταιριάζουν στις ανάγκες σας;

Υπάρχει πληθώρα κουφωμάτων uPVC και αλουμινίου σε διαφορετικές τυπολογίες, ικανές να καλύψουν κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Πριν από την τελική σας επιλογή, ζητήστε να μάθετε για όλη την γκάμα τυπολογιών ώστε να επιλέξετε τα ιδανικά κουφώματα για τις δικές σας ανάγκες.

Αν για παράδειγμα, αναζητάτε τη μέγιστη θερμομόνωση, προτιμότερο είναι να μην επιλέξετε χωνευτό κούφωμα χωρίς θερμοδιακοπή, αλλά κάποιο ανοιγόμενο – ανακλινόμενο ή συρόμενο – ανακλινόμενο με περιμετρική σφράγιση. Αντίστοιχα, αν έχετε κάποιο παράθυρο σε δυσπρόσιτο σημείο, επιλέξτε ένα περιστρεφόμενο για να μπορείτε να το καθαρίζετε.

5. Τι ισχύει για την τοποθέτηση και το After–Sales Service;

Όσο άρτια κατασκευασμένο κι αν είναι ένα κούφωμα, η τελική του απόδοση κρίνεται από την ακριβή τοποθέτησή του. Φροντίστε να ενημερωθείτε για την αξιοπιστία του συνεργείου τοποθέτησης.

Επιπλέον, επιλέξτε συνεργάτες που βρίσκονται στην περιοχή σας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης τόσο για τεχνικές πληροφορίες, όσο και για συντήρηση-service.

Στη Θερμοπλαστική, με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα δεσμευόμαστε τόσο για την αψεγάδιαστη κατασκευή του κουφώματος, όσο και για την αξιοπιστία των συνεργατών μας’ από την αρχή της αγοραστικής διαδικασίας έως και το after-sales service.

Βρείτε την απάντηση στις δικές σας ανάγκες

Το να επιλέξετε το κατάλληλο κούφωμα για το σπίτι σας είναι μία διαδικασία που απαιτεί σωστή ενημέρωση από τον αρχιτέκτονα και τον μηχανικό σας. Στη Θερμοπλαστική, είμαστε πρόθυμοι να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας και να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κουφώματα που πραγματικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Εγγύηση Ποιότητας

Ενεργειακή Ταυτότητα Κουφωμάτων

Πολιτική Ποιότητας Θερμοπλαστικής

Δηλώσεις Επίδοσης

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'