Aσφάλεια πάνω απ’ όλα!

Είναι μία πολύ δυσάρεστη αλήθεια: σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. στην Ελλάδα γίνονται περισσότερες από 250 ληστείες και κλοπές κάθε ημέρα. Πολύ συχνά οι παραβιάσεις γίνονται μέσω των κουφωμάτων του οικήματος. Εάν είστε ιδιοκτήτης, αυτό είναι σίγουρα κάτι που σας προβληματίζει τόσο για εσάς, όσο και τους αγαπημένους σας. Εάν είστε μηχανικός ή αρχιτέκτονας, είναι κάτι που πρέπει να επιμεληθείτε για τους πελάτες σας.

Στη Θερμοπλαστική, στοχεύουμε πάντα στη διαμόρφωση του βέλτιστου βιοτικού επιπέδου της οικίας. Μία από τις κυριότερες πτυχές αυτού του στόχου είναι το να είστε πάντοτε προστατευμένοι στον προσωπικό σας χώρο. Πάντα μπορείτε να κάνετε κάτι κι εσείς με αρκετά απλά μέσα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Για παράδειγμα, κλείνετε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες, ακόμη και όταν είστε έξω για ένα μικρό χρονικό διάστημα και ποτέ μην αφήνετε τα παράθυρα σε ανάκλιση, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε πολύ υψηλό όροφο.

Μην μένετε μόνο εκεί, όταν μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

Το ύψιστο επίπεδο ασφαλείας και πώς να το αποκτήσετε.

Ιδανικά, ήδη από το στάδιο σχεδιασμού της προστασίας του σπιτιού σας θα ήταν καλό να λάβετε υπόψιν τις εκτιμήσεις αντίστασης κατά της κλοπής και να επιλέξετε δοκιμασμένα, πιστοποιημένα εξαρτήματα.

Η αντιδιαρρηκτική αντίσταση κουφωμάτων είναι ο χρόνος που θα αντέξει ένα κούφωμα μέχρι να το παραβιάσει ο διαρρήκτης. Η αντιδιαρρηκτική συμπεριφορά του καθορίζεται από τα λεπτά της ώρας και τα εργαλεία που απαιτούνται για να παραβιαστεί. Κατανοούμε συνεπώς ότι οι απαιτήσεις ασφάλειας στα κουφώματα αποτελούν πλέον κρίσιμο παράγοντα στην τελική απόφαση αγοράς. Γι’ αυτό, φροντίστε το κούφωμά σας να περιλαμβάνει μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων που μπαίνουν περιμετρικά μεταξύ φύλλου και κάσας.

Στη Θερμοπλαστική, αντί της βασικής έκδοσης στα συνθετικά μας κουφώματα, προσφέρουμε την plus, παρέχοντας ένα επιπλέον κλείδωμα (αντίκρισμα) ασφαλείας. Πέραν αυτού, ο μηχανισμός για τα ανοιγοανακλινόμενα κουφώματά μας υποστηρίζει έως και 160kg, δηλαδή πολύ αισθητό βάρος. Για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια, επιλέξτε – κατόπιν παραγγελίας – περιμετρικό μηχανισμό(ειδικά κλειδώματα περιμετρικά του φύλλου και ειδικά αντικρίσματα στην κάσα) που προσφέρει αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι επιπέδου RC2. Σε συνδυασμό με τους χαλύβδινους οπλισμούς ενίσχυσης στο εσωτερικό των προφίλ αυτό το επίπεδο ασφαλείας είναι πολύ υψηλό.

Προδιαγραφές RC2 Ευρωπαϊκού Προτύπου.

Όταν ο διαρρήκτης προσπαθεί με εργαλεία όπως κατσαβίδια, πένσες και σφήνα για να παραβιάσει το κούφωμα στα δομικά στοιχεία, χρειάζονται 3-5 λεπτά. Για την κλάση RC2 (Resistance Class 2) απαιτείται υαλοπίνακας ασφαλείας σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 526 που καθορίζει τις απαιτήσεις και τις μεθόδους ελέγχου για τους υαλοπίνακες ώστε να αντέχουν σε εξωτερικές επιβουλές από ανθρώπους με ή χωρίς χρήση αντικειμένων για βραχύ χρονικό διάστημα. Επομένως, όπου απαιτείται, η επιλογή πρέπει να γίνεται με την καθοδήγηση εξειδικευμένου τεχνικού συμβούλου.

Εάν ο διαρρήκτης σπάσει το τζάμι;

Για να αποφευχθεί αυτή η πολύ συχνή και εύκολη μέθοδος διάρρηξης ενδείκνυται η επιλογή Triplex (Laminated) Υαλοπινάκων. Είναι η ενισχυμένη πρόταση προστασίας και ασφάλειας της Θερμοπλαστικής και αποτελεί μια πλήρως εξειδικευμένη λύση που καλύπτει τις σύνθετες ανάγκες της καθημερινότητας.

Δύο φύλλα γυαλιού ενώνονται κάτω από υψηλή πίεση και θερμοκρασία με εσωτερική στρώση συνθετικής μεμβράνης. Η καθαρότητα των υλικών και η άριστη τεχνογνωσία συνδυάζονται σε ένα αψεγάδιαστο αισθητικά τελικό προϊόν, χωρίς να θυσιάζεται η οπτική καθαρότητα στο βωμό της εφαρμογής.

Triplex: Υαλοπίνακες που αποτρέπουν τους επίδοξους διαρρήκτες.

Η κατασκευαστική δομή των Τriplex (Laminated) στηρίζεται στην εσωτερική μεμβράνη. Σε περίπτωση σπασίματος ο υαλοπίνακας παραμένει στη θέση του χωρίς να διασκορπίζεται σε θραύσματα. Έτσι αποτρέπεται τόσο η παραβίαση από επίδοξους εισβολείς, όσο και πιθανοί τραυματισμοί. Οι λειτουργίες των Triplex υαλοπινάκων μπορούν να συνδυαστούν με την ενεργειακή δομή Solar more για ολοκληρωμένα οφέλη στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας και της οικονομίας.

Κατά την επιλογή των κουφωμάτων σας, επιλέξτε και επιπρόσθετα μέτρα όπως ρολά, παντζούρια και αυτοματισμούς. Όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στην αύξηση της ασφάλειας και της αντιδιαρρηκτικής προστασίας του σπιτιού σας.

Ρολά: https://bit.ly/2Sr3ESM

Παντζούρια: https://bit.ly/2Ee3YPI

Αυτοματισμοί: https://bit.ly/2E2XaEv

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'