Δώστε νέα πνοή ζωής στην ταράτσα σας!

Θερμομόνωση και Αξιοποίηση Δώματος με novablok™ xps Terrace

Τι κρίμα, σε μία χώρα που έχει λιακάδα πάνω από 300 μέρες τον χρόνο, στα περισσότερα σπίτια η ταράτσα να είναι ένας μεγάλος αναξιοποίητος χώρος! Επιπλέον, είναι και ένας χώρος που ευθύνεται για το 25% των θερμικών απωλειών του κτηρίου.

Η έξυπνη λύση είναι η σωστή θερμομόνωση της ταράτσας σας. Και ο αποτελεσματικότερος, ευκολότερος, ασφαλέστερος και ταχύτερος τρόπος να την εφαρμόσετε -δίνοντας επιτέλους στο δώμα σας τη νέα ζωή που του αξίζει- είναι το novablok™ xps Terrace. Συνδυάζει την άριστη θερμομόνωση με την υψηλή αισθητική, αυξάνοντας την αξία και τη λειτουργικότητα του κτηρίου ακόμα και αν αυτό είναι παλαιό. Η ευκολία και η καινοτομία στον τρόπο εφαρμογής των πλακών novablok™ xps Terrace καθιστούν όλη την επιφάνεια της ταράτσας σας βατή και αντιολισθητική, ανθεκτική και τέλεια μονωμένη. Και βέβαια, πολύ όμορφη!

Τι είναι το novablok™ xps Terrace

Το novablok™ xps Terrace είναι ένα σύνθετο θερμομονωτικό πλακίδιο διαστάσεων 60cm x 30cm που αποτελείται από μία θερμομονωτική πλάκα εξηλασμένης πολυστερίνης novablok και δύο αντιολισθητικά τετράγωνα πλακίδια εξωτερικής χρήσης, διαστάσεων 30cm x 30cm. Με προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης, εξασφαλίζει ότι το πλακάκι δεν θα αποκολληθεί από το xps. Η καινοτόμος κόλλα του προϊόντος έχει την ιδιότητα να αποτρέπει το νερό από το να εισχωρεί ανάμεσα στο πλακάκι και στο μονωτικό. Σε αντίθεση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα, το novablok™ xps Terrace είναι πλήρως βατό και επομένως ιδανικό για δώματα που έχουν συχνή επισκεψιμότητα.

Ταράτσα: το ευάλωτο σημείο του κτηρίου σας

Ας φανταστούμε την εσωτερική πλευρά ενός κτηρίου: τον χειμώνα, όλος ο θερμός αέρας συγκεντρώνεται στην εκτεταμένη οριζόντια επιφάνεια στο υψηλότερο σημείο, καθιστώντας το εσωτερικό μέρος της ταράτσας το κύριο σημείο διαφυγής της εσωτερικής θερμότητας. Παράλληλα, όλο το καλοκαίρι, η συνεχής έκθεση της ταράτσας στις κάθετες ακτίνες του ήλιου “πυρακτώνουν” το υλικό και θερμαίνουν τον εσωτερικό χώρο, απαιτώντας περισσότερη ενέργεια για την ψύξη του.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πώς η ταράτσα είναι ένα από τα πλέον ευάλωτα σημεία μίας κτιριακής δομής. Δέχεται όλες τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών, από την ακραία συστολή και διαστολή, μέχρι και τη διάβρωση λόγω της βροχής, του χιονιού και του ήλιου. Γι’ αυτό και η θερμική θωράκιση αποτελεί αληθινή ανάγκη, τόσο για τις νέες όσο και για τις υφιστάμενες κατασκευές. Με άλλα λόγια, μην αμελείτε τη θερμομόνωση της ταράτσας σας.

Αναζητήστε τη σωστή, ολοκληρωμένη λύση

Εάν αναζητάτε λύση για τη μόνωση της ταράτσας σας, πιθανόν να έχετε ακούσει την παράδοξη φράση, “αντεστραμμένη θερμομόνωση δώματος”. Η αντεστραμμένη θερμομόνωση προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, χειμώνα-καλοκαίρι, από τη ζέστη, το κρύο και την υγρασία. Απαιτεί όμως και τη σωστή επιλογή θερμομονωτικού υλικού, εκείνου που σε μέγιστο βαθμό μένει απρόσβλητο από την υγρασία. Αυτό κάνει η εξηλασμένη πολυστερίνη.

Το novablok™ xps Terrace συνδυάζει τις τεχνικές προδιαγραφές της εξηλασμένης πολυστερίνης novablok με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πλακιδίου, καλύπτοντας τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αρχιτεκτόνων, μηχανικών και ιδιωτών τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά.

Είτε λοιπόν είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που οδηγούν στην επιλογή του novablok™ xps Terrace είναι ποικίλα και πολυάριθμα. Εδώ σας παραθέτουμε τα πιο σημαντικά:

Οι 10 + 1 λόγοι που θα σας κάνουν να επιλέξετε novablok™ xps Terrace

 1. Προσφέρει άριστη θερμομόνωση συνδυάζοντας την εξηλασμένη πολυστερίνη novablok xps με δύο αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης.
 2. Εξασφαλίζει πλήρη βατότητα του δώματος μετά την τοποθέτηση.
 3. Λόγω του χαμηλού βάρους ανά m2 (20kg) είναι ιδανικό ακόμα και για παλαιά κτήρια, χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης των υφιστάμενων υποστρωμάτων.
 4. Τοποθετείται γρήγορα και εύκολα χάρη στην πλευρική διαμόρφωση τύπου ραμποτέ που δίνει τη μέγιστη σταθερότητα και αποκλείει τη δημιουργία θερμογεφυρών.
 5. Με προηγμένη τεχνολογία συγκόλλησης, εξασφαλίζει ότι το πλακάκι δεν θα αποκολληθεί από το μονωτικό, γι΄αυτό και από το 2020, το προϊόν συνοδεύεται από 5ετή ενυπόγραφη εγγύηση.
 6. Διαστέλλεται άνετα, αποφεύγοντας τον κίνδυνο ρηγμάτωσης.
 7. Αντέχει απόλυτα στον παγετό και στις ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς προστατεύει τη στεγανοποιητική στρώση έναντι των στοιχείων και εξαλείφει τη συχνή συντήρηση.
 8. Έχει τεράστια αντοχή στη συμπίεση.
 9. Είναι μία όμορφη λύση υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής.
 10. Καθαρίζεται εύκολα γιατί δεν έχει πορώδη επιφάνεια.
 11. Έχει ιδιαίτερα καλή σχέση απόδοσης-τιμής, προσθέτοντας λειτουργικότητα στο δώμα και θερμική θωράκιση στο κτήριο.

Επενδύστε έξυπνα στη θωράκιση της ταράτσας σας. Το novablok™ xps Terrace θα εξαλείψει τις ενεργειακές απώλειες και θα εμπλουτίσει τη ζωή σας με έναν νέο ωφέλιμο χώρο τον οποίο θα μπορείτε να απολαμβάνετε κάθε μέρα.

Μάθετε περισσότερα: δείτε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του novablok™ xps Terrace, εδώ.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'