Δυο Πόρτες έχει η Ζωή… ας είναι ασφαλείας.

Η κεντρική πόρτα της οικίας μας. Ανοίγει, κλείνει, κλειδώνει. Μας κρατάει όμως ασφαλείς; Ο όρος «ασφάλεια» μας απασχολεί αρκετά στην καθημερινότητά μας. Ειδικά όταν πρόκειται για το σπίτι και την οικογένειά μας, τότε η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι περισσότεροι διαρρήκτες μπαίνουν στο σπίτι από την μπροστινή πόρτα. Γι΄αυτό, η κεντρική μας πόρτα, δεν πρέπει να φαίνεται μόνο ασφαλής αλλά και να είναι, δηλαδή να δυσκολεύει κάποιον να την ανοίξει. Επιπλέον, επειδή πρόκειται για την είσοδο του σπιτιού, θέλουμε να πληροί κι άλλες προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ποιότητα, το υλικό, το χρώμα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Νούμερο ένα όμως, είναι πάντα η ασφάλεια.

Στη Θερμοπλαστική έχουμε πάθος με την ασφάλεια. Γι΄αυτό, σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για την κεντρική σας πόρτα που πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας και θα κάνουν τον διαρρήκτη να σκεφτεί μια δεύτερη φορά πριν αποφασίσει να την ανοίξει.

Εξώπορτες uPVC

Οι συνθετικές εξώπορτες, πέρα από τη θερμομόνωση που προσφέρουν, επιτυγχάνουν αντιδιαρρηκτική προστασία μέχρι RC 2 σύμφωνα με DIN V ENV 1627, όταν η πόρτα είναι κλειδωμένη. Μάθετε περισσότερα: εδώ.

Εξώπορτες Αλουμινίου

Τα ίδια επίπεδα αντιδιαρρηκτικής προστασίας μπορείτε να επιτύχετε και με τις εξώπορτες αλουμινίου. Σε αυτές τις επιλογές, πρωτεύοντα ρόλο έχει το μοναδικό design. Το κόστος είναι ελαφρώς αυξημένο, αυξημένη είναι όμως και η ασφάλεια. Μόλις κλείσει η πόρτα, ακόμα και χωρίς να κλειδωθεί, αγκιστρώνουν αυτόματα γάντζοι ασφαλείας προσδίδοντας μια νότα ξενοιασιάς στην καθημερινότητά σας.

Γνωρίστε τις: εδώ.

Θωρακισμένες Πόρτες GLADIA

Οι πόρτες ασφαλείας έχουν γίνει πλέον συνώνυμο με τις θωρακισμένες. Και είναι οι πόρτες που κοσμούν την κεντρική είσοδο σχεδόν κάθε διαμερίσματος.

Η Θερμοπλαστική διαθέτει τις θωρακισμένες πόρτες GLADIA, μία από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις θωράκισης στην αγορά, τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και σε εκείνον της ενεργειακής αποδοτικότητας.

Η διπλή θωράκιση του φύλλου, η κλειστού τύπου αυτοστηριζόμενη κάσα, οι βαρέως τύπου μεντεσέδες και ο μηχανισμός ελεγχόμενου ανοίγματος, είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, τα οποία πλαισιώνουν το ισχυρό σύστημα κλειδώματος των 16 σημείων.

Σημεία Κλειδώματος GLADIA:

 • 4 Έμβολα κλειδαριάς κεντρικά.
 • 1 Έμβολο γλώσσας κλειδαριάς.
 • 4 Έμβολα πλευρικά πάνω & κάτω.
 • 1 Έμβολο κατακόρυφο επάνω.
 • 1 Έμβολο ελεγχόμενου ανοίγματος.
 • 5 Έμβολα σταθερά πίσω.

Κλειδαριά ασφαλείας

Ως προς την ίδια την κλειδαριά αντίστοιχα, η πόρτα διαθέτει μικρό κλειδί ασφαλείας με κλειδαριά CISA, κύλινδρο CISA ASTRAL, ειδικό ρέγουλο γλώσσας, καθώς και ειδικό προστατευτικό κυλίνδρου, για την πλέον ολοκληρωμένη προστασία του σημείου.

Πιστοποίηση αντιδιάρρηξης RC 3

Το σύνολο των βασικών αυτών χαρακτηριστικών χαρίζουν στην πόρτα ασφαλείας Gladia πιστοποίηση αντιδιάρρηξης RC 3. Πέρα από τα παραπάνω, οι εξωτερικές πόρτες ασφαλείας Gladia σχεδιάζονται με γνώμονα την υψηλή αισθητική, με γραμμές οι οποίες μπορούν να κινηθούν από ένα πιο αυστηρό χαρακτήρα έως και την πιο μοντέρνα πρόταση! Μάθετε περισσότερα: εδώ.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, μπορείτε να επενδύσετε σε αυτοματισμούς, όπως είναι οι έξυπνες κλειδαριές, τα ψηφιακά ματάκια και οι ανιχνευτές ανοίγματος. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόζετε μια σειρά από έξυπνες πρακτικές προκειμένου να αυξήσετε τα επίπεδα ασφάλειας όσο λείπετε από το σπίτι, όπως:

 • Κλειδώνετε την πόρτα ακόμα και όταν βρίσκεστε εντός του σπιτιού.
 • Όταν πρόκειται να λείψετε ρυθμίστε το φωτισμό με χρονοδιακόπτη ώστε να ανοιγοκλείνουν τα φώτα σε τακτά χρονικά διαστήματα και να μην δείχνει το σπίτι άδειο.
 • Μην βασίζεστε σε ψεύτικες κάμερες ή κουτιά συναγερμού. Οι έμπειροι διαρρήκτες τα αναγνωρίζουν.
 • Όταν λείπετε μην αφήνετε τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι ή κοντά στην πόρτα. Προτιμήστε έναν έμπιστο γείτονα.
 • Κατά τη μακροχρόνια απουσία σας, συνεννοηθείτε με κάποιο συγγενή ή γείτονα έτσι ώστε να ελέγχει το χώρο.
 • Όταν αγοράσετε ή νοικιάσετε ένα διαμέρισμα, αλλάξτε αμέσως την υπάρχουσα κλειδαριά.
 • Αλλαγή απαιτείται επίσης σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών σας.
 • Επενδύστε σε αισθητήρες κίνησης που συνδέονται με το εξωτερικό σύστημα φωτισμού.
 • Κλείστε προσεκτικά όλες τις πόρτες και τα παράθυρα πριν φύγετε.
 • Μη βάζετε ετικέτες στα κλειδιά σας. Το κάνετε πιο εύκολο στο διαρρήκτη!

Στη Θερμοπλαστική, ανάλογα με την ανάγκη κάθε οικίας, θα βρείτε την καλύτερη και κυρίως ασφαλέστερη και πιστοποιημένη λύση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψει ως προς την καταλληλότερη επιλογή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας εδώ.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'