Έχουμε πάθος με την ποιότητα. – Β. Λαγόπουλος

«Έχουμε πάθος με την ποιότητα. Το υπογράφω προσωπικά κάθε μέρα και για κάθε κούφωμα.» Β. Λαγόπουλος, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, Κατασκευαστικό τμήμα Θερμοπλαστικής.

Τί κάνει έναν κατασκευαστή κουφωμάτων να ξεχωρίζει; Το πάθος του για ποιότητα σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, της εξυπηρέτησης και της επικοινωνίας με τους πελάτες. Στη Θερμοπλαστική το αποδεικνύουμε έμπρακτα, κάθε μέρα, και οι εργαζόμενοι το επιβεβαιώνουν εκ πείρας!

Επιπλέον, εφαρμόζουμε πιστά, σε κάθε μας τμήμα, τις αυστηρότερες προδιαγραφές που υπαγορεύει το ISO 9001 : 2015 (για λεπτομέρειες δείτε εδώ).

Πρώτη επαφή – Διαδικασία Προσφοράς και Ποιοτικής Μελέτης

Συνήθως δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία για να κάνεις μια πρώτη εντύπωση… Γι’ αυτό, δίνουμε μεγάλη σημασία στην πρώτη επαφή με τον πελάτη και στο να κατανοήσουμε απόλυτα τις ανάγκες του. Όπως αναφέρει και ο κ. Λαγόπουλος Βασίλης, μηχανικός παραγωγής και διοίκησης στο κατασκευαστικό τμήμα της Θερμοπλαστικής:

«Ενδιαφερόμαστε για τον κάθε πελάτη και για το κάθε έργο. Πάθος μας; Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.»

Ως πρώτο στάδιο, λαμβάνουμε ακριβείς πληροφορίες για το τι θέλει και τι φαντάζεται ο πελάτης. Έπειτα, προχωράμε με την τεχνική εξυπηρέτηση για να βρεθεί το κατάλληλο προϊόν που ανταποκρίνεται ακριβώς στις απαιτήσεις του. Ουσιαστικά, παρουσιάζουμε στον πελάτη την προϊοντική μας γκάμα κι έπειτα του προτείνουμε ακριβώς τις λύσεις που χρειάζεται.

Ο πελάτης λαμβάνει εγγράφως, μέσω email, τις τεχνικές πληροφορίες που χρειάζεται και προχωράμε με την έκδοση προσφοράς.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, από το μικρότερο διαμέρισμα μέχρι και την μεγαλύτερη κατασκευή, μετά την αρχική μελέτη και κατά τη διαδικασία έκδοσης της προσφοράς, καταχωρούμε το έργο σε Σχεδιαστικά Προγράμματα – Computer Aided Design (CAD).

Μέσα από τα σχεδιαστικά αυτά Προγράμματα, πραγματοποιείται μια σειρά ελέγχων και αναλύσεων που μας βοηθούν να καταλήξουμε στις καταλληλότερες λύσεις, όπως:

  • Έλεγχος Διαστάσεων του κάθε κουφώματος.
  • Έλεγχος Χαρακτηριστικών του κάθε κουφώματος (κιλά, ενεργειακή απόδοση, φορά κίνησης και τυπολογία κουφώματος κ.λπ.).
  • Έλεγχος Στατικής Επάρκειας του κάθε κουφώματος και ειδικά αν πρόκειται για περίτεχνες – ειδικές κατασκευές που χρίζουν περαιτέρω μελέτης.
  • Οικονομική Ανάλυση Κουφωμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή τιμή στις προτάσεις μας αφού βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα.

Ολοκληρώνοντας τις παραπάνω εργασίες τεχνοοικονομικής μελέτης, γνωρίζουμε και επιβεβαιώνουμε στον πελάτη ότι η επιθυμητή κατασκευή αφενός μπορεί να υλοποιηθεί και αφετέρου ότι το ήδη μελετημένο έργο, μπορεί να κατασκευαστεί άμεσα, λαμβάνοντας τα κατασκευαστικά μέτρα για κάθε κούφωμα.

Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να υλοποιηθούν με επιτυχία ακόμα και οι πιο ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές κατασκευές.

Παραγωγική Διαδικασία

«Η ποιότητα και η ταχύτητα κατασκευής για κάθε κούφωμα συνήθως δεν συνάδουν. Στη Θερμοπλαστική, έχουμε καταφέρει να τα συνδυάζουμε άρτια.» συνεχίζει ο κ. Λαγόπουλος.

Η παραγωγική διαδικασία πάντα ακολουθεί την τεχνοοικονομική μελέτη κάθε έργου. Κάθε τεχνίτης, έχοντας γνώμονα το ειδικό εγχειρίδιο του τομέα του, ελέγχει, εξετάζει και είναι σε θέση να επέμβει όπου και όταν χρειαστεί στην αυτοματοποιημένη παραγωγή.

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή κάθε κουφώματος, πραγματοποιείται έλεγχος καλής λειτουργίας και ποιότητας, προκειμένου να εγκριθεί ή να απορριφθεί. Εφόσον έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες και οι έλεγχοι, το κούφωμα περνά στο τελικό στάδιο τοποθέτησης της Ετικέτας Ενεργειακής Ταυτότητάς, καθώς και της ταινίας γνησιότητάς του. Τέλος, συσκευάζεται και είναι έτοιμο προς αποστολή.

Έχοντας πλήρη γνώση της παραγωγικής διαδικασίας, παρέχουμε ολοκληρωμένη εγγύηση καλής ποιότητας τόσο για τα Συνθετικά (uPVC) κουφώματα, όσο και για τα κουφώματα αλουμινίου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Σε όλα τα στάδια της κατασκευής των προϊόντων της εταιρείας, πραγματοποιείται έλεγχος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο έχει καταρτιστεί πλήρως για όλα τα στάδια της παραγωγής.

Η Θερμοπλαστική δεν κατασκευάζει απλά προϊόντα, κατασκευάζει λύσεις και αποτελέσματα. Ο κάθε πελάτης που απευθύνεται σ’ εμάς, πολλές φορές δεν γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται και πώς μπορεί να το υλοποιήσει. Και δεν χρειάζεται να γνωρίζει. Μας εμπιστεύεται και το ανταποδίδουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

_Καθορίζοντας_την_ποιότητα_

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'