Εσωτερική πόρτα: Η λεπτομέρεια πρωταγωνιστεί

Στην περίπτωση της εσωτερικής πόρτας συντρέχουν πάντα δύο βασικοί λόγοι: Από τη μία η ουσιαστική λειτουργικότητα και από την άλλη η αισθητική. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι εσωτερικές πόρτες, πέρα από τον διαχωρισμό στις εισόδους των δωματίων, αποτελούν ουσιαστικά και αναπόσπαστο κομμάτι του εσωτερικού διάκοσμου του σπιτιού.

Για τον λόγο αυτό, οι προτάσεις της Θερμοπλαστικής στην κατηγορία της εσωτερικής πόρτας σχεδιάζονται και δημιουργούνται με βάση τη λειτουργικότητα και την αισθητική. Ζητούμενο για εμάς είναι να μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε τύπο πόρτας, υπολογίζοντας τις διαφορετικές απαιτήσεις τόσο του κάθε χώρου, όσο και του αρχιτεκτονικού του σχεδιασμού.

Έτσι, για τους εσωτερικούς χώρους, οι πόρτες Portalia (CPL) αποτελούν εξαιρετική λύση σε σχέση κόστους – ποιότητας, σε μία ευρύτατη γκάμα εκδοχών, καθώς επίσης και οι πόρτες Exclusive, αποτελούν χειροποίητες προτάσεις ξύλου, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες σχεδίων, διαστάσεων και χρωματικών επιλογών.

Οι εσωτερικές πόρτες της Θερμοπλαστικής φέρουν τρία βασικά χαρακτηριστικά:

  • Την κατασκευαστική σφραγίδα της Θερμοπλαστικής, η οποία πιστοποιεί τόσο την ποιότητα των πρώτων υλών, όσο και τη διαδικασία παραγωγή.
  • Την απόλυτη λειτουργικότητα, η οποία χαρακτηρίζεται από τις ειδικές εφαρμογές για τις ανάγκες κάθε σημείου τοποθέτησης.

και

  • Το κορυφαίο design με εργονομικό σχεδιασμό για απόλυτη αισθητική, αρχιτεκτονική και λειτουργική εφαρμογή.

Portalia CPL

Οι εσωτερικές πόρτες Portalia CPL αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση με εστίαση στην κορυφαία αναλογία απόδοσης – τιμής, και πλήθος δυνατοτήτων για την ιδανική προσαρμογής στο σημείο τοποθέτησής του. Έτσι, οι ίδιες οι πόρτες διαθέτουν 11 διαφορετικούς τύπους σχεδίου επιφάνειας, μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό ύψος, μπορούν να μετατραπούν σε συρόμενες, ή συρόμενες εξωτερικά, ή σπαστές, πέρα από τον κλασσικό ανοιγόμενο τύπο τους. Επιπλέον οι εσωτερικές πόρτες Portalia μπορούν να ενσωματώσουν και υαλοπίνακες, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι μεντεσέδες τους διαθέτουν καπάκι αλουμινίου για μία αψεγάδιαστη τελική εικόνα, αλλά και η συνθετική γλώσσα της πρωτοποριακής κλειδαριάς προσθέτει στη λειτουργικότητα, χαρίζοντας ένα σχεδόν αθόρυβο κλείσιμο. Τέλος, οι εσωτερικές πόρτες Portalia CPL διατίθενται σε 10 διαφορετικά χρώματα, και σε δύο τύπους με τετράγωνη ή στρόγγυλη κάσα και αντίστοιχο περβάζι.

Exclusive

Οι Exclusive εσωτερικές πόρτες, αντικατοπτρίζουν τα χαρακτηριστικά τους στο όνομά τους. Είναι χειροποίητες, κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από τη Θερμοπλαστική, με τις κορυφαίες πρώτες ύλες και τα πλέον ποιοτικά εξαρτήματα. Τί σημαίνει όπως “χειροποίητη πόρτα”; Στην τελική ουσία της η χειροποίητη πόρτα μπορεί να δημιουργηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, τόσο στο σχέδιο, το χρώμα και το υλικό, όσο και στις απαιτούμενες διαστάσεις του σημείου εφαρμογής. Μέσα σε αυτή την ποικιλία των προσαρμογών, οι Exclusive πόρτες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σχεδιασμού, στις Exclusive Επίπεδες, με επίπεδη ή και συνεπίπεδη επιφάνεια, και στις Exclusive Ταμπλαδωτές, με περίτεχνο σχέδιο σε βάθος επιφάνειας. Και στην εκδοχή της ταμπλαδωτής, αλλά και στην εκδοχή της επίπεδης, οι Exclusive πόρτες διαθέτουν από 6 διαφορετικά σχέδια επιφάνειας, ενώ, πέρα από τον κλασσικό τρόπο ανοίγματος, μπορούν να διαμορφωθούν και σε συρόμενες ή συρόμενες εξωτερικά. Επιπλέον, και αποκλειστικά για τις επίπεδες, υπάρχει και η δυνατότητα σπαστής διαμόρφωσης.

Η ποικιλία βρίσκεται και στα αξεσουάρ

Ένα από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά και στις δύο κατηγορίες εσωτερικής πόρτας, είναι το πλήθος των διαφορετικών αξεσουάρ, που μπορούν να τις συνοδεύσουν.

Υαλοπίνακες

Στην περίπτωση που επιθυμούμε να επιλέξουμε ένα σχέδιο εσωτερικής πόρτας με τη δυνατότητα προσθήκης τζαμιού, η Θερμοπλαστική διαθέτει 9 διαφορετικές επιλογές, σχεδίου και τύπου, για την ολοκληρωμένη αισθητική απόδοση του επιθυμητού αποτελέσματος.

Πόμολα

Είναι το μοναδικό τελείωμα της πόρτα και όσο και αν το υποτιμούν κάποιοι, το πόμολο είναι το σημείο εκείνο το οποίο μας ενώνει χρηστικά με την κατασκευή. Η Θερμοπλαστική διαθέτει 8 μοναδικές προτάσεις με κορυφαία αισθητική.

Κλειδαριά

Μέσα από μία ευρύτατη γκάμα επιλογών, οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να εξοπλιστούν τόσο με τον κλασσικό τύπο κλειδαριάς, όσο και με μαγνητική, αλλά και να συνδυαστούν αρμονικά με την επιλογή της ιδανικής απόχρωσης, σε ασημένια ή χρυσή.

Μεντεσές

Εδώ στηρίζεται ολόκληρη η δομή της πόρτας και η ομαλή της λειτουργία. Οι μεντεσέδες όμως μοιράζονται και ένα σημαντικό κομμάτι της αισθητικής, καθώς πέρα από την εμφανή τοποθέτησή τους, μπορούν να επιλεγούν και κρυφοί μεντεσέδες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία εσωτερική πόρτα με κορυφαία αισθητική και ολοκληρωμένη λειτουργικότητα.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'