Έξυπνες λύσεις για Airbnb

Τα τελευταία χρόνια, τα καταλύματα τύπου Airbnb έχουν κερδίσει την προτίμηση των τουριστών τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Και πραγματικά, αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες για να αυξήσουν τα εισοδήματά τους αλλά ταυτόχρονα και μεγάλο μπελά, καθώς δεν είναι συνηθισμένοι στις ξενοδοχειακές διαδικασίες, τον σωστό προγραμματισμό και τη διαχείριση των εξόδων (όπως π.χ. έξοδα ψύξης και θέρμανσης), με αποτέλεσμα να χάνουν αρκετά χρήματα.

Μην αποθαρρύνεστε όμως. Στη Θερμοπλαστική έχουμε τις έξυπνες λύσεις που χρειάζεστε για να επωφεληθείτε από χαμηλότερα έξοδα, να δώσετε προστιθέμενη αξία στο χώρο σας και τελικά, να εξυπηρετήσετε καλύτερα και αμεσότερα τους πελάτες σας.

Σε περίπτωση που σκέφτεστε μια ολική ανακαίνιση του χώρου, αναζητήστε τις καταλληλότερες λύσεις για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, κουφώματα συνθετικά, κουφώματα αλουμινίου συστήματα σκίασης (ρολά, παντζούρια) κ.λπ. που θα σας εξασφαλίσουν ασφάλεια και καλύτερη ενεργειακή απόδοση του ακινήτου σας.

Όμως αυτά που θα σας αποφέρουν οικονομία αλλά και ηρεμία στην «επιχειρηματική» καθημερινότητά σας είναι οι νέες τεχνολογίες και οι αυτοματισμοί που σας προτείνουμε παρακάτω.

Έξυπνη Κλειδαριά WiFi

Τι μπορείτε να κάνετε αν οι επισκέπτες καταφτάσουν για check in την ώρα που εσείς πρέπει να βρίσκεστε κάπου αλλού;

Και πώς θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο ότι δεν θα χάσουν τα κλειδιά;

H Έξυπνη Κλειδαριά WiFi θα προσφέρει αυτονομία κινήσεως στους επισκέπτες, ελευθερία και ξεγνοιασιά σε εσάς!

Με την Έξυπνη Κλειδαριά WiFi ξεκλειδώνετε την πόρτα του καταλύματός σας απευθείας από το κινητό σας, όπου κι αν βρίσκεστε, για να δώσετε πρόσβαση στους επισκέπτες σας. Και αντίστοιχα, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Ακόμα, έχετε τον απόλυτο έλεγχο αφίξεων και αναχωρήσεων ενώ βρίσκεστε μακριά, με τη δυνατότητα δημιουργίας προσωρινής πρόσβασης στους επισκέπτες σας, μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή.

Και επειδή η ασφάλεια μετράει, η έξυπνη κλειδαριά με κρυπτογράφηση τύπου τραπεζικής κάρτας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την μέγιστη προστασία των δεδομένων σας.

Έξυπνη Σκίαση για τους Θερινούς Προορισμούς

Τα ρολά παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματική σκίαση του ακινήτου και φυσικά, στην ασφάλειά του. Όταν λοιπόν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά τους στο μέγιστο, πρέπει να σκέφτεστε… αυτόματα!

Σκεφτείτε για παράδειγμα πόσο εύκολη γίνεται η δική σας ζωή αλλά και των επισκεπτών σας αν, καθώς πέφτει η νύχτα, τα ρολά κλείνουν αυτόματα για να κρατήσουν μακριά τόσο τα αδιάκριτα βλέμματα όσο και τους επίδοξους διαρρήκτες.

Αντίστοιχα, τις ώρες με έντονη ηλιοφάνεια, θα κατεβαίνουν ώστε να προστατεύουν από την υπερβολική ζέστη και την αλόγιστη χρήση κλιματισμού.

Κι αν αποχωρήσουν οι επισκέπτες από το κατάλυμά σας χωρίς να είστε οι ίδιοι εκεί, μπορείτε να ελέγξετε το status των ρολών σας εξ αποστάσεως, από την εφαρμογή στο smartphone σας και να προγραμματίσετε αναλόγως.

Επιπλέον, για να διατηρήσετε το χώρο σας δροσερό όλο το καλοκαίρι και τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος χαμηλό, έχετε τη δυνατότητα να αυτοματοποιήστε τη λειτουργία των ρολών τοποθετώντας έναν αισθητήρα ήλιου.

Θερμοστάτης για τους Χειμερινούς Προορισμούς

Ελέγξτε αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας με τον Έξυπνο Θερμοστάτη. Ο Έξυπνος Θερμοστάτης αναλύει διάφορα δεδομένα όπως π.χ. τα επίπεδα υγρασίας στο χώρο και ρυθμίζει συνεχώς τη θερμοκρασία, ώστε να προσαρμόζετε την κατανάλωση και να μειώνετε το λογαριασμό σας.

Είναι τόσο έξυπνος που, με βάση το σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού, η θερμοκρασία μειώνεται όταν φεύγετε από το κατάλυμα και αυξάνεται όταν επιστρέφετε.

Κι ένα ακόμα μυστικό: Με μια συσκευή Tahoma μπορείτε να συνδυάσετε τον έξυπνο θερμοστάτη, τον αισθητήρα ήλιου και τα ρολά για να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας ενώ παράλληλα να διατηρείτε τις κατάλληλες συνθήκες ακόμα και όταν το κατάλυμά σας είναι κενό, μειώνοντας αισθητά τα λειτουργικά έξοδα όλου του έτους!

Πρίζα Τηλεχειριζόμενη

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα φώτα είναι σβηστά όταν οι επισκέπτες φεύγουν; Κανένα πρόβλημα. Με τη Τηλεχειριζόμενη Πρίζα μπορείτε να ελέγχετε τα φώτα μέσα από το smartphone σας, από όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να αντικαταστήσετε τους υπάρχοντες διακόπτες.

Ανιχνευτής Ανοίγματος

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα παράθυρα είναι κλειστά, όταν οι επισκέπτες σας φύγουν κι εσείς δεν είστε εκεί. Με τον Ανιχνευτή Ανοίγματος, ελέγχετε το status των παραθύρων και των πορτών σας απομακρυσμένα.

Απαλλαγείτε από το άγχος και τα περιττά έξοδα επενδύοντας σε αυτοματισμούς. Η Θερμοπλαστική σε συνεργασία με τη Somfy, σας παρέχουν τις ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις αυτοματισμών που θα σώσουν το χρόνο και το πορτοφόλι σας όπως οι: Somfy Tahoma και Somfly Connexoon.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'