Κρατήστε το σπίτι σας ζεστό και την οικολογική σας συνείδηση καθαρή!

Τα πρωτοβρόχια σε λίγο ξεκινούν και ο χειμώνας πλησιάζει. Αρχίζει να κάνει κρύο, καιρός λοιπόν για… σωστή θερμομόνωση που θα κρατήσει ζεστό το σπίτι και μακριά την υγρασία.

H καλή θερμομόνωση προσφέρει πολλαπλά οφέλη που ξεκινούν από το ακίνητό σας και καταλήγουν σ’ εσάς. Πιο συγκεκριμένα, ένα ποιοτικό θερμομονωτικό υλικό εξασφαλίζει:

  • Θερμοπροστασία
  • Οικονομία
  • Προστασία του περιβάλλοντος (100% ανακυκλώσιμο)
  • Εύκολη και ευέλικτη εφαρμογή σε κάθε επιφάνεια
  • Αναβάθμιση της ενεργειακής κλάσης και της αξίας του ακινήτου

Στη Θερμοπλαστική προσφέρουμε μια σειρά θερμομονωτικών προϊόντων με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη: Εξηλασμένη Πολυστερίνη novablok, Διογκωμένη Πολυστερίνη feliblok και Γραφιτούχα Διογκωμένη Πολυστερίνη feliblok plus.

Όλα τα θερμομονωτικά υλικά υπάγονται στο Σύστημα 1 μια από τις αυστηρότερες κατηγορίες συστημάτων αξιολόγησης και επαλήθευσης της σταθερότητας της απόδοσης (βάση των EN 13163 και EN 13164).

Όταν ο κ.Γιώργος από τη Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας, διαπίστωσε ότι η 3όροφη μεζονέτα του, κατασκευής του 2000, άρχισε να παρουσιάζει έντονα υγρασία και επιπλέον, το καλοκαίρι είχε υπερβολική ζέστη ενώ το χειμώνα οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου αυξάνονταν συνεχώς χωρίς επαρκές αποτέλεσμα, επισκέφθηκε την εταιρεία μας.

Συζητήσαμε το πρόβλημά του, μελετήσαμε τη θέση του ακινήτου καθώς και τις απαιτήσεις του ιδίου για μία άμεση και πιστοποιημένη λύση χωρίς απαγορευτικό κόστος και καταλήξαμε στη λύση της εξωτερικής θερμομόνωσης. Έτσι, πέρα από τα θερμομονωτικά αποτελέσματα θα επιτυγχάναμε και αισθητική αναβάθμιση της πρόσοψης του ακινήτου. Με αυτά τα δεδομένα, ενημερώσαμε τον κ.Γιώργο για τις επιλογές του, αναλύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε υλικού:

Θερμοπρόσοψη με βάση την Εξηλασμένη Πολυστερίνη novablok: Προτιμάται σε περιοχές με πολύ έντονη υγρασία. Προσφέρει απόλυτη υδατοστεγανότητα, αλλά και επαυξημένη δομική αντοχή στην πίεση.

Θερμοπρόσοψη με βάση τη Διογκωμένη Πολυστερίνη feliblok: Προσφέρει την καλύτερη αναλογία απόδοσης-τιμής, εξαιρετικές συνθήκες προστασίας και ικανοποιητικούς συντελεστές θερμομόνωσης.

Θερμοπρόσοψη με βάση τη Γραφιτούχα Διογκωμένη Πολυστερίνη feliblok plus: Η προσθήκη γραφίτη αποτελεί καινοτομία, η οποία αυξάνει κατά 20% την θερμοπερατότητα. Αυτό σημαίνει, ότι επιτυγχάνεται εξαιρετικό θερμομονωτικό αποτέλεσμα με μικρότερο πάχος υλικού από ότι στη Λευκή Διογκωμένη Πολυστερίνη ή στην Εξηλασμένη Πολυστερίνη.

Στην προκειμένη περίπτωση επιλέχθηκε το feliblok πάχους 8cm (EPS 80), καθώς ο κ.Γιώργος ήθελε μία αξιόπιστη λύση με την καλύτερη δυνατή σχέση απόδοσης – τιμής.

Το feliblok™ eps αποτελεί την επιτομή στις εφαρμογές θερμομόνωσης με την καλύτερη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Η χρηστικότητα του υλικού, σε συνδυασμό με την οικονομική επένδυση και την άμεση απόσβεση, καθιστούν το feliblok ένα από τα πλέον πρακτικά εργαλεία στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην εξασφάλιση καλής ποιότητας ζωής. Οι εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη θερμομονωτική κάλυψη κάθε νεόδμητης ή υφιστάμενης κατασκευής, όπως ακριβώς το οίκημα του κ.Γιώργου.

Η οικολογική ταυτότητα του προϊόντος, πέρα και από την ουσιαστική συνεισφορά του στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, ενισχύεται και από το γεγονός ότι μπορεί πλήρως να ανακυκλωθεί. Η περιεκτικότητά του σε αέρα, σε ποσοστό 98% εξασφαλίζει τη φυσική μόνωση με τη δημιουργία ενδιάμεσων ζωνών μηδενικής μεταφοράς θερμότητας.

Κάθε σπίτι είναι για εμάς μοναδικό. Και φροντίζουμε πάντα να προτείνουμε τις καλύτερες ανά περίπτωση λύσεις σε σχέση με τις ανάγκες του εκάστοτε σπιτιού. Η μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευσή μας σε συνάρτηση με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα όλων των προϊόντων που προσφέρουμε, μας δίνει τη σιγουριά ότι μπορούμε να βρούμε την ιδανική λύση, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε από κοντά για το δικό σας σπίτι!

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'