Ο βασικός ρόλος της ταχύτητας παράδοσης!

Πόσες φορές μπορεί να έχετε παραγγείλει ποιοτικά προϊόντα, όμως η παράδοσή τους να έχει καθυστερήσει δραματικά; Και πόσες άλλες, μπορεί να χρειάζεστε ή να έχετε κανονίσει μια συγκεκριμένη μέρα την παραλαβή των προϊόντων σας αλλά η παράδοση να μην έγινε ποτέ;

Στη Θερμοπλαστική, θέλοντας να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο άριστων λειτουργιών, προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα στις πρώτες ύλες και την κατασκευή αλλά και την γρηγορότερη και πιο άμεση παράδοση των προϊόντων, δημιουργώντας την ιδανική αγοραστική διαδικασία.

Η ταχύτατη παράδοσης των παραγγελιών, κατευθύνεται από το γραφείο κίνησης της εταιρείας. Η ομαδική δουλειά όμως, των εργαζομένων είναι αυτή που καθορίζει τη συνολική εικόνα. Από την πρώτη επαφή που θα αποκτήσει κάποιος, μέχρι και την τελευταία που θα είναι η τελική παράδοση, όλες οι διαδικασίες δρομολογούνται με βάση τη σωστή διαχείριση του χρόνου και των διαδικασιών.

Φυσικά, η γρήγορη αποστολή, ισχύει τόσο για συναλλαγές χονδρικής (B2B), όσο και για λιανικής (B2C), αφού προτεραιότητα των ατόμων στην εταιρία μας, είναι να ανταποκρίνονται σε όλες τις παραγγελίες με την ίδια όρεξη και πάθος. Έτσι, κάθε παραγγελία από την πιο απλή, μέχρι την πιο ιδιαίτερη κατασκευαστικά, αντιμετωπίζεται με αμεσότητα και επαγγελματισμό , προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εργαζόμενοι που αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την άμεση ενημέρωσή σας, βρίσκονται στο οργανωμένο τμήμα πωλήσεων της Θερμοπλαστικής, προσφέροντας οποιαδήποτε επιπλέον πληροφόρηση και εξυπηρέτηση προκύψει.

Ύστερα από την επικοινωνία λοιπόν, με την εταιρία μας, θα λάβετε εντός 48 ωρών, μια λεπτομερή έκθεση όλων των προϊόντων που χρειάζεστε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, και την οικονομική προσφορά. Επιπλέον, σε περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες διευκρινίσεις ή πρόκειται για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου, το χρονικό διάστημα ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο. Από τη στιγμή όμως, όπου θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και η παραγγελία θα προχωρήσει σε κατασκευή, η διαδικασία θα εξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς.

Παραγωγή των Προϊόντων

Η παραγωγή των συνθετικών κουφωμάτων είναι εκείνη που διαρκεί τις λιγότερες ημέρες. Από τη στιγμή λοιπόν, που η προσφορά μετατραπεί σε παραγγελία, ξεκινά άμεσα η παραγωγή και εντός περίπου 3 εργάσιμων ημερών, είναι έτοιμη.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγωγή των κουφωμάτων και αφού έχουν πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, μεταφέρονται άμεσα στο τμήμα φορτώσεων. Εκεί, προστίθεται η ετικέτα ενεργειακής ταυτότητας, γνωστοποιώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του εκάστοτε κουφώματος.

Από την άλλη, η παραγωγή των κουφωμάτων αλουμινίου είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία. Στην Θερμοπλαστική όμως, έχοντας τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και τη βοήθεια μίας έμπειρης ομάδας, όλες οι εργασίες λαμβάνουν χώρα γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη στιγμή που η παραγγελία θα δοθεί για κατασκευή, να ενημερώνεται το γραφείο κίνησης και να αναλαμβάνει τον προγραμματισμό της την παράδοσης με τον πελάτη.

Ταχύτατη αποστολή, στοχεύουμε να έχουμε και στα θερμομονωτικά υλικά, γι’ αυτό κύριο μέλημά μας είναι να υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε κάθε υλικό και πάχος.

Έπειτα, τα προϊόντα μεταφέρονται με προσοχή στα οχήματα και από εκεί αποστέλλονται, με βάση την προτεραιότητα κάθε παραγγελίας. Με 18 φορτηγά, η Θερμοπλαστική εξυπηρετεί τα δρομολόγια. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης παραλαβής κατευθείαν από τις εγκαταστάσεις μας.

Στη Θερμοπλαστική, δίνουμε μεγάλη βάση στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων και στοχεύουμε στην καλύτερη και πιο άμεση αποστολή τους. Γιατί έχουμε πάθος με την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'