Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε με το νέο όργανο μέτρησης Θερμοπερατότηας Υαλοπίνακα Ug.

Η Θερμοπλαστική, βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά σε νέες προτάσεις και καινοτόμες ιδέες στο χώρο των κουφωμάτων. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που προσφέρει η εταιρεία, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες και ο τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός, βελτιστοποιούν το τελικό αποτέλεσμα.

Βασικός στόχος της εταιρείας, είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσα από τη συνεχή επένδυση σε νέες λύσεις και τεχνολογίες.

Το Όργανο Μέτρησης Θερμοπερατότητας Υαλοπινάκων Ug, είναι η απόδειξη.

Για να μάθετε περισσότερα και να ανακαλύψετε τα οφέλη & τις δυνατότητες του οργάνου μέτρησης Ug, παρακολουθήστε το ακόλουθο video:

Η συσκευή μέτρησης τιμών θερμοπερατότητας υαλοπινάκων Ug, είναι φορητή, εύχρηστη και χρησιμοποιείται για την αξιολόγηση τόσο των υφιστάμενων τιμών θερμοπερατότητας των υαλοπινάκων ενός κουφώματος, όσο και για τη διασφάλιση της ποιότητας του τελικού προϊόντος κατά την παραγωγική διαδικασία.

Λόγω του έντονου ανταγωνισμού, ένας μεγάλος αριθμός κατασκευαστών προτιμά να χρησιμοποιεί χαμηλότερης ποιότητας προϊόντα, μειώνοντας τα κόστη παραγωγής.

Για το λόγο αυτό, η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς, ελέγχει την ποιότητα και πιστοποιεί τα προϊόντα της.

Με τη βοήθεια του οργάνου μέτρησης θερμοπερατότητας υαλοπινάκων Ug, στην Θερμοπλαστική εγγυόμαστε ακρίβεια στις μετρήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να ελέγχουμε την παραγωγή των υλικών μας και την επίδοση του τελικού προϊόντος. Έτσι, κρατάμε κοντά τους πελάτες μας, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και απόδοση των προϊόντων μας.

Στη Θερμοπλαστική έχουμε πάθος με την εξέλιξη και τις σύγχρονες λύσεις.

_Καθορίζοντας την ποιότητα_

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'