Πώς να φέρετε τις τάσεις του εξωτερικού, κατευθείαν στο χώρο σας.

Οι νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τη minimal αισθητική, δείχνουν να εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς, δίνοντας μία νέα πνοή στις μέχρι τώρα ιδέες. Πανοραμικές όψεις, καθαρές γραμμές και ασυμβίβαστες οπτικές γωνίες είναι ικανές να συνεπάρουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις, κατασκευάστηκε στην περιοχή του Βοσπόρου, ένα κομψοτέχνημα αρχιτεκτονικής και design. To εκκεντρικό διαμέρισμα των 330 τ.μ., βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης και διαθέτει μία υπέροχη πανοραμική θέα. Οι σχεδιαστές, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, κατάφεραν να κρατήσουν την όψη καθαρή, με σκοπό να μην εμποδίζει τίποτα την θέα του κτηρίου.

Θέλοντας να διατηρήσουν όμως και τους εσωτερικούς χώρους, σε μία εναρμονίζουσα κατάσταση με το εξωτερικό, τοποθέτησαν στα ιδιαίτερα μεγάλα ανοίγματα, κουφώματα Less Frame, όπως είναι η σειρά ASS 39 PD.NI, ενώ πρόσθεσαν λιτούς καθρέφτες στους τοίχους, δημιουργώντας ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Η λογική των συγκεκριμένων κουφωμάτων, όπου μπορείτε να τα βρείτε στην Θερμοπλαστική, ανήκει στην κατηγορία των συρόμενων κουφωμάτων πορτοπαραθύρων και αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά είναι η ίδια η σχεδίασή τους. Με απόλυτη διαφάνεια στις γραμμές όσο και στην εφαρμογή τους, συντελούν σε ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικής και λειτουργικότητας, με μηδενικό πλάτος όψης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα βασικά στοιχεία του κουφώματος, «κρύβονται» στο δάπεδο, διασφαλίζοντας μία καθαρή επιφάνεια υαλοπίνακα, για ανεμπόδιστη πανοραμική θέα. Μία επιπλέον πληροφορία που τα κατατάσσει στη λίστα με τα καλύτερα κουφώματα, είναι η ενεργειακή τους ταυτότητα. Τα κουφώματα ASS 39 PD.NI, κατασκευάζονται από τη Θερμοπλαστική αποκλειστικά με την εφαρμογή διπλού triplex υαλοπίνακα ενεργειακής δομής solar more, παρέχοντας δύο άμεσα αποτελέσματα. Από τη μία, συντελεί στη διαδικασία εξοικονόμησης ενέργειας ενώ από την άλλη, παρέχει αντιθραυσματική προστασία.

Για τις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές κατασκευές, αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή με πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης, όπως με διπλό ή τριπλό οδηγό, καθώς και με δυνατότητα σύνδεσης σε ανοιχτή γωνία 90°.

Η διαμόρφωση της γωνίας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα κινούμενα μέρη του κουφώματος, με απόλυτη σταθερότητα, προσφέροντας οπτικά μία καθαρή εικόνα απαράμιλλης αισθητικής, απαλλαγμένη από την παρουσία τρίτων υλικών σύνδεσης.

Από εκεί και πέρα, το διαμέρισμα έχει διακοσμηθεί με μοντέρνα έπιπλα λιτού σχεδιασμού, συμπληρώνοντας την απλή αισθητική του χώρου. Τα περισσότερα δωμάτια παρέχουν κρυφές ανέσεις όπως και αποθηκευτικούς χώρους, ενώ οι κρυφοί φωτισμοί που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του, προσφέρουν μία μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και αρμονίας. Τα υλικά που έχουν επιλεχθεί για το εσωτερικό, έχουν συλλεχθεί από τη ευρύτερη περιοχή του Βοσπόρου, ενώ η χρωματική παλέτα είναι οπτικά συνδεδεμένη με τα νερά του ποταμού.

Η γεωμετρική ομόνοια όλων των γραμμών και λεπτομερειών που συμπληρώνουν το συγκεκριμένο διαμέρισμα, είναι η επιτομή της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Με κεντρικό πρωταγωνιστή βέβαια, τα κουφώματα, αφού τα μεγάλα ανοίγματα για φυσικό φωτισμό σε συνδυασμό με τη μεγαλειώδη θέα που προσφέρουν, σμιλεύουν μία αξέχαστη εμπειρία. Στη Θερμοπλαστική, θα βρείτε όλες τις λύσεις που ακολουθούν τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις για να τις εντάξετε και στο δικό σας σπίτι. Κουφώματα αλουμινίου εργονομικού σχεδιασμού, με άψογες λειτουργικές επιδόσεις και ευρεία χρωματική γκάμα και συνθετικά κουφώματα (uPVC), προσιτά στο κόστος, που προσφέρουν κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας και άμεση απόσβεση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψετε την ιδανική επιλογή που θα καλύψει και τις δικές σας ανάγκες και θα αναβαθμίσει αισθητικά και ποιοτικά την κατοικία σας.

887 345 Θερμοπλαστική | Βιομηχανία Κατασκευής Συνθετικών Κουφωμάτων (uPVC) και Κουφωμάτων Αλουμινίου
Κοινοποίηση
Ξεκινήστε την πληκτρολόγηση
greeting_dialog_display: show greeting_dialog_delay: '5'